/Iasi/Inchiriere de masini

Select Leasing

Calea Chișinăului, Iași 700256, România

Select Leasing
Inchiriere de masini
4.9
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J22+7V Iași, România
+40 740 367 177
selectleasing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Gafita
Gheorghe Gafita2 ani în urmă
O locație excelentă
Leizeriuc Marius
Leizeriuc Marius2 ani în urmă
Eram in cautarea unei masini de familie, beneficiind de un buget mediu, dar dorindu-mi in acelasi timp si o masina de actualitate, cu cat mai multe optiuni, dintr-un an bun, cu un consum decent, in concluzie cam ce ne dorim cu totii :).
Am auzit de echipa de la Select Leasing si am mers pe recomandarile pe care le-am primit de la cunostintele care au achizitionat autoturisme de la ei si au fost foarte multumiti.
Cand am ajuns in showroom la Select Leasing m-au intampinat colegii de la departamentul de vanzari. Ce m-a facut sa am incredere in ei a fost faptul ca dupa ce le-am explicat ce masina mi-as dori si bugetul alocat, am inteles de ce sa aleg o masina din 2014 versus una din 2010, cu o diferenta care justifica motorizarea, marca, optiunile si comfortul oferit, garantia pe care am primit-o, plus multe alte beneficii.
Profesionalismul de care au dat dovada m-au facut sa inteleg importanta de a apela la sfaturile unor specialisti cu o experienta vasta in domeniul auto, precum sunt cei din echipa Select Leasing.
Astfel, acum conduc multumit un BMW seria 3 din 2014, ales impreuna cu Alex si Adrian, baietii din echipa de vanzari, carora le multumesc pentru rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada.
Recomand echipa Select Leasing, o gasca de baieti tineri, mereu la curent cu toate schimbarile si tot ce apare nou pe piata, pregatiti sa raspunda la orice intrebare venita de la client!

Mult succes!

Marius
Andrei Coltea
Andrei Coltea2 ani în urmă
PROFESIONALISM,PROMTITUDINE....
Shlomit Shapira
Shlomit Shapira2 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciu foarte bun

(Original)
Very good service
Bendrea Dan
Bendrea Dan2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate.
Constantin Paraschiv
Constantin Paraschiv2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun loc pentru a-ți cumpăra mașina de vis!

(Original)
The best place to buy your dream car!
Andrei Grumei
Andrei Grumei2 ani în urmă
Recomand

La inceput, am mers la ei din curiozitate, dar cu o deosebita reticenta fata de clasa samsarilor. In timp ce ma uitam la una din masinile lor, iesise un domn la camasa pentru o tigara, respectiv cu o sticla de detergent pentru bord, pregatit sa mai stearga praful de pe ele. Vazandu-ne interesati, ne-a intrebat daca dorim sa ne aduca cheile la ea sa ne uitam mai indeaproape. Ne-am uitat la ea, masina arata bine, suna bine, urma sa programam o vizita la un service autorizat, pentru ca nu prea aveam ce verifica la o masina de +18 000 euro. Sunt prea multe chestii de verificat, si eu nu sunt chiar atat de mare cunoscator.
Discutia a continuat pe whatsapp, ceea ce m-a incantat fiindca domnii erau foarte comunicativi. Imi ofereau poze din orice unghi, la orice act, revizie, verificare de nr KM si la tot ce aveam nevoie.
Am avut neplacuta surpriza sa aflam ca fostul prorprietar a sarit nr de km la un interval de service, ceea ce afecta garantia masinii. Am sunat si am discutat cu domnul amabil, pentru a-l informa ca produsul sau are o problema. A fost suficient de amabil sa ofere garantie extinsa pentru acea masina, pentru urmatorii 2 ani, ceea ce pentru mine era echivalent cu garantia masinii de la producator. Aici au dat dovada de profesionalism aratand ca sunt dispusi sa suporte "paguba" produsa de fostul proprietar intarziind la revizie. Am programat o vizita la mecanic, si au mers cu mine chiar daca ne-am lungit cam cu o ora si ceva peste programul agentului.
Ulterior am mai colaborat cu dumnealor, pentru certificatul fiscal - mi-au dat unul din prima, dar ar fi expirat pana m-as fi dus eu la politie sa imi iau nr negre. L-am rugat sa imi mai faca unul, si am avut surpriza sa mi-l trimita seara pe la orele 20 - chiar daca era in afara programului sau de lucru, spre deosebire de unii samsari care refuza sa ii deranjezi si cu un telefon dupa orele lui de.. comfort ?

Tot de la dumnealor am luat si un de de jante+anvelope, tot de pe o Kia, de care sunt multumit ca si calitate, si ca pret.
In general au produsele sub pretul piesei, ceea ce dau de banuit, dar personal pot sa va spun ca profitul lor mare e din rulaj, nu din adaos. Ei au sediul chiar langa leroy, si de cate ori am mers acolo am vazut alte masini. Se bazeaza mult pe SUV-uri si cand aduc aduc cate ~10 bucati. Conteaza foarte mult sa comunicati cu dumnealor, sa va tina la curent cu ce au adus, ce au pe stoc, fiindca merita, si "vorbaraia" nu ii deranjeaza, ba chiar pe face placere sa discute si sa isi prezinte produsele.
Ii recomand pentru profesionalismul si promptitudinea lor. Vin la timp, stabilesc si isi respecta termenele, chiar daca mai stau din timpul lor.

Per total, in cinstea voastra domnilor! Felicitari!
Sebastian Apavaloaei
Sebastian Apavaloaei2 ani în urmă
Promptitudine! Calitate! Prețuri fff bune !
Locații recomandate