/Hunedoara/Inchiriere de masini

Topcamper.ro - Închirieri autorulote Iași

DC25, Centura Iași, Uricani 707316, România

Topcamper.ro - Închirieri autorulote Iași
Inchiriere de masini
4.3
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FXV+V8 Uricani, România
+40 722 111 811
topcamper.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raul Roman
Raul Roman2 ani în urmă
Constantin Barbarosie
Constantin Barbarosie4 ani în urmă
O experienta placuta. Putin stresant la inceput. Masina si colaborarea impecabile.
Laura-Elena Levarda
Laura-Elena Levarda4 ani în urmă
Roxana Nechita
Roxana Nechita2 ani în urmă
Am fost plecați 10 zile in țara 2 familii a cate 3 persoane și Am parcurs un traseu de aproximativ 2000 km in zona Carpaților in perioada 15-25 Iunie anul acesta. Autorulota s-a comportat excepțional, băieții noștri au fost super incantați de experiența avuta iar noua, adulților nu ne-a venit a crede ca am luat cu noi “doua case” de haine și accesorii. Neașteptat de încăpătoare și bine dotata și echipata. Nu ne-am așteptat sa avem atât de mult confort intr-o suprafața atât de mica. A fost o experiența unica și a meritat tot efortul din toate punctele de vedere. Administratorul firmei de închirieri este un om deosebit, foarte amabil și profesionist. Recomandam cu mare drag! Atașez câteva poze din campingurile unde am fost și din interiorul autorulotei.
George-Doru Melinte
George-Doru Melinte2 ani în urmă
Masinile se prezinta in conditii exceptionale si ofera o experienta placuta atat in timpul condusului cat si in timpul camparii. Este suficient de spatioasa, iar spatiul este incredibil de bine utilizat. Optiunile de climatizare au fost perfecte pentru un sejur tomnatic, cu vreme racoroasa. Faptul ca am reusit sa avem un sejur fantastic cu un copilas de 8 luni confirma atat conditiile exceptionale cat su serviciile de calitate. Recomand cu caldura!
Nicoleta toma
Nicoleta toma2 ani în urmă
Anul acesta a fost primul meu concediu intr-o rulota si probabil ca nu va fi ultimul. Autorulota inchiriata a fost noua, impecabila, foarte incapatoare (pentru 2 familii) si utilata cu tot ce este necesar, paturi confortabile, frigider incapator, plita de gatit etc. Recomand tuturor iubitorilor de concedii in natura!
Lucian Andone
Lucian Andone2 ani în urmă
O vacanta minunata cu autorulota de la Top Camper. Recomand cu mare drag!
Nic baisan
Nic baisan2 ani în urmă
Locații recomandate