/Galati/Inchiriere de masini

Posta Romana

Bulevardul George Coșbuc 31, Galați 800402, România

Posta Romana
Inchiriere de masini
2.9
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JP+RF Galați, România
+40 236 324 920
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tasica Gheorghiu
Tasica Gheorghiu2 ani în urmă
Nu-mi face mare plăcere să ajung aici. Personalul este obosit și plictisit. Dacă îi întrebi ceva abia îți răspund.
Anisoara Costandache
Anisoara Costandache2 ani în urmă
Am rezolvat foarte repede problema pentru care am fost în această locație.
Podet Bogdan
Podet Bogdan3 ani în urmă
O mizerie de oficiu poștal și la propriu și la figurat.Colet din China la ei de 3 zile,dar mie a-mi spune că nu este.Ai era lene lui Mamaia sa se aplece să vadă coletul.O mizerie ,,Posta Română''
Paulica Dragomir
Paulica Dragomir4 ani în urmă
Candva o mandrie a Postei Romane, astazi un lacas sinistru, mare, o curatenie precara si cateva zambete ”chiunite” de dupa o tejghea suprainaltata...
Atata timp cat zicala: ”Omul sfinteste locul.” nu se zareste in nici un colt al acestei institutii zau ca singura carare este spre.. declin.
Pacat.
Mare pacat.
Liliana Pascariu
Liliana Pascariu5 ani în urmă
Personal nesimțit. Indolenta si nesimțire ridicate la rang de arta. Aici pe net prezinta un program, la fata locului e inchis cu mult inainte. Seara iti trantesc usa in nas ,a doua zi la prima ora te sfideaza cu replica " a fost returnat aseara la expeditor. "
Dupa ce ca sunt urate,acre si proaste, le mai si platim din bani publici sa ne sfideze.
Radu Camelia
Radu Camelia9 ani în urmă
Personal INCOMPETENT care nu trimit avizul postal complet !!! M-am dus sa-mi ridic coletul postal in baza avizului postal primit. Am ajuns la ora 16.01. Surpriza: INCHIS , programul era intre ORELE 9.00 si 16.00.
Dar pe avizul meu postal, in spatiul destinat completarii intervalului orar, in care eu imi pot ridica coletul, era ALB, necompletat ! De unde sa stiu eu ca si-au schimbat programul si nu mai au deschis pana ora 19.00??? daca ele nu completeaza amarata de informatie , asa cum e legal, pe aviz!
Si apoi, noi mai avem si servicii care nu ne permit sa ajungem mai devreme de 16.00 .
IAR CUCOANELOR ASTORA LE E LENE SA MAI SCRIE SI ALTCEVA IN AFARA DE UN 7 schimonosit cu rosu care ar trebui sa fie nr oficiului.
Cand intalnesc asemenea incompetenta din partea angajatilor Postei Romane , le doresc un singur lucru: Sa dea faliment !!!! Sa dispara cu totul !!! Sunt destule firme de curierat care le pot face treaba.
Viorica Horvat
Viorica Horvat2 ani în urmă
Este normal ca poștașul sa nu vină să aducă corespodenta pe o stradă întreagă? Se întâmplă de ani de zile. Vorbesc de strada Principala din satul Viile, județul Galați. Corespondenta este trimisă pe prima persoana care ajunge la posta. Este normal ce se întâmplă?
Nicusor Pana
Nicusor Pana2 ani în urmă
Postarita care are in responsabilitate zona Tiglina 2 (bloc B3) nu-si face datoria. Desi exista in permanenta un membru al familiei la domiciliu, postarita nu urca la adresa pentru a lasa corespondența (talon pensie, recomandate, etc)
Locații recomandate