/Galati/Inchiriere de masini

Romfour

Strada Brăilei 134, Galați 800379, România

Romfour
Inchiriere de masini
2.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HQ+QF Galați, România
+40 741 268 116
romfour.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Evelin
Georgiana Evelin2 ani în urmă
Pacat și de o stea. Am pus un pachet din Germania, pe lângă ca am așteptat 9 zile sa vina mi-a cerut 60 de euro pe un pachet de 12 kg când l-am intrebat de bon a spus ca e stricat aparatul. Și sa sun la numărul care am sunat sa il ia. Acolo mi-a zis ca nu e problema ei odata si niciodată 👎👎
Gabriela Balta
Gabriela Balta2 ani în urmă
Am depus o sesizare/reclamație în urma unei experiente neplăcute și nu am primit niciun răspuns de 14 zile. Lipsă totală de responsabilitate și seriozitate!
Din punctul meu de vedere, ai greșit - îți asumi! Voi merge pe toate căile legale posibile.
RUȘINE!
Gabriela Pop
Gabriela Pop2 ani în urmă
A ajuns coletul cu lucruri lipsa. Pe bune!!! Va bucurati de niste jucarii si dulciuri ale unhi copil? Rusine sa vs fie@!! Nu recomand
Lazar Teodora
Lazar Teodora4 ani în urmă
Am fost asigurata ca mi se va ridica coletul din Anglia si in ultimul moment cand am sunat pentru a fi sigura ca asa va fi, mi s a spus ca nu mai este loc in masina, mai exact "ce sa fac, sa le urc deasupra masinii?" . Daca nu sunam, nici nu aflam acest lucru! Iar in mesajul de confirmare, numarul soferului era gresit, domnul nici macar nu facea aceasta cursa. Seriozitate zero!! Nu mai luati atatea comenzi daca nu se pot onora.
Cora kokkaina
Cora kokkaina4 ani în urmă
O firma de 2 lei, niste mincinosi, lucrurile găsite nu le mai înapoiază, m au ținut încurcată o luna si ceva sa transport pe platforma o mașină avariata din Olanda in Romania! Doar vorbe si promisiuni. Am apelat la altcineva si in maxim 10 zile am avut masina la Galati! Niște șoferi incompetenți care nu stiu nici cei cu viata lor promițând că "Da, maine ridicam masina " si rămâneau doar cu vorbele ! Un mare "HUOOOOOOO" ordinarilor!👎👎👎👎😤😤😤😤
Ionut A
Ionut A2 ani în urmă
Poor quality, cele mai slabe servicii din România, am folosit peste 10 companii în decurs de 15ani, aceștia sunt de departe pe ultimul loc. Nu recomand... De la calitatea agentilor(sarcastic, lipsa maniere, total nepregătiți),calitatea serviciilor este îndoielnică. După ce am vb de peste 5ori in decurs de 3saptamani,tot nu a ajuns nimeni sa preia pachetul. Într-un final am renunțat, cu siguranță pachetul nu ar fi ajuns la destinație la cât de profesioniști sunt.
Kummb Jo
Kummb Jo2 ani în urmă
Inchiputi-va ca au livrat un colet in UK si au sunat destinatarul la ora 2.40 dimineata ptr a-l ridica! Ori sunt prosti, ori nesimtiti. Nu recomand!
Nichita florea
Nichita florea2 ani în urmă
Niște mizerabili! A durat o săptămână până să se ducă sa ridice coletul din Olanda, iar când au vrut sa se ducă era 3 dimineața și omul era la servici...ne-am înțeles să meargă a doua zi iar a doua zi șoferul nu a mai sunat și nu a mai răspuns la telefon.. Le doresc faliment!!!
Locații recomandate