/Covasna/Inchiriere de masini

Balvanyos Resort

Turia 527160, România

Balvanyos Resort
Inchiriere de masini
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4W8V+MG Turia, România
+40 267 360 700
balvanyosresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Matei Razvan
Matei Razvan2 ani în urmă
Am fost deja de 2 ori in aceasta locatie si am stat in Vila Panorama in apartamentul mare. Mereu a fost curatenie , micul dejun foarte variat, iar zona SPA curata si perfecta pentru relaxare. Recomand si tururile private. Se mai poate umbla la pret. 150 lei/pers pt a mers la fabrica de bere csiki sor este putin cam mult avand in vedere ca masa inclusa a fost doar cu un fel de mancare mediocru.
Madalina Stanciu
Madalina Stanciu2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere preturile sunt direct proporționale cu serviciile prestate de hotel. Spa-ul este destul de mare, camera pe care noi am avut-o a fost micuța, dar suficienta pentru noi. Mancarea de la micul dejun este variata, cina o puteți lua la cele 2 restaurante din apropierea restaurantului. Noi am preferat restaurantul cu mancare traditionala.
Alina Noroc
Alina Noroc2 ani în urmă
Am fost cazați în vila Panorama 2 într-o cameră în care nu a funcționat căldura, iar când i-am sesizat problema recepționerei (care vorbea românește puțin, și nu știu cât înțelegea) ne-a spus că sunt probleme in tot hotelul apoi nu a mai răspuns la telefon....a mers soțul noaptea la 23 sa ceară o aeroterma și așa am dormit in prima noapte îmbrăcați și cu caciuli in cap cu 2 copii .....A doua zi alta recepționeră, altă amabilitate, ne-a schimbat camera și a fost ok.
Curățenia din camere lasă de dorit e praf peste tot....Mâncarea din restaurantul hotelului e comestibilă dar nu excelează nici la calitate nici la cantitate.... Mic dejun și spa OK....per ansamblu nu vă așteptați la condiții de 4 stele.....
Anda Popa
Anda Popa2 ani în urmă
Am fost cazati la vila Panorama 2 unde cazarea nu mi se pare ca exceleaza. Camere mici, cu intrare direct din parcare iar izolatia extrem de proasta, astfel incat trebuia sa te culci cand se culcau vecinii si sa te trezesti cand se trezeau ei. Senzatia este de hostel in care stai o noapte si apoi pleci la drum, doar ca preturile nu sunt nici pe departe de hostel. Spa-ul este superb iar tratamentele la inaltime. Restaurantele au mancare foarte buna dar Fork nu este nici pe departe un restaurant Gourmet cum se doreste. Am ajuns la 19 si am mancat primul fel de mancare la 20:15. Una peste alta o locatie frimoasa dar extrem de overrated.
Olaru Sebastian
Olaru Sebastian2 ani în urmă
Din cauza personalului/ospătari care sunt niște acrituri de oameni nu știu a se comporta cu clienti uita de mâncare le spui una îți aduc alta stai câte 45 de minute după mâncare si 25 -30 minute după o ciorba !!!! Ca si locație este foarte frumoasa dar ca si PERSONAL LASĂ DE DORIT SI VORBESC IN UNGUREȘTE FATA DE PERSOANA CARE ESTE DE FATA !!NU RECOMAND DIN CAUZA PERSONALULUI !!!
Roxana N
Roxana N2 ani în urmă
Am fost cazați in vila panorama 2, însă intr-o camera cu intrarea pe cealaltă parte, nu din parcare.
Personal, camera mi-a plăcut maxim! Foarte frumoasa, luminoasa si călduroasă.
Piscina și tratamentele sunt top, apa este perfecta.
Singurul minus este personalul, personal care efectiv nu iti explica nimic, nu te ajuta cu nimic și nici nu prea înțeleg ce vorbești 😅
Isabela Dinu
Isabela Dinu2 ani în urmă
Am fost de doua ori, însă a doua oară am avut ceva neplăceri:
- cabina de dus nu era foarte curată și era stricata. S-a scurs apa din dus încât a ajuns pana in camera. Și para de duș era stricata 😔 le-am adus in vedere aceste aspecte imediat, însă nu au luat nicio măsura.
- piscinele ar trebui curățate mai bine întrucât au mucegai și sunt destul de murdare.
Nicoleta Bratu
Nicoleta Bratu2 ani în urmă
Recomand!🤗🤗
Locație superbă, hotel frumos, camere spațioase și dotate cu mobilier modern, zona spa deosebită și relaxanta, micul dejun foarte bun și variat, se respecta regulile impuse! Ospatarii amabili, atenți, servirea rapidă.
Locații recomandate