/Cluj/Inchiriere de masini

AutoBoca Otopeni

Otopeni 075100, România

AutoBoca Otopeni
Inchiriere de masini
4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3FC+6J Otopeni, România
+40 733 508 484
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Liviu nicu
Liviu nicu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mașină rezervată, plătită integral și confirmată prin intermediul site-ului oficial Autoboca pentru colectare pe aeroportul Otopeni. Mesaj de indisponibilitate primit în aceeași zi în care am ajuns la București, când am coborât din avion. Rezultat: forțat să închirieze o mașină la un preț nebunesc (turistul a fost surprins de la mijlocul lunii august) de la un concurent.

I-am chemat pentru o explicație și singurul lucru pe care l-am găsit a fost: ar fi trebuit să ne suni pentru a dubla confirmarea disponibilității! Deplorabil!

Am pus o stea pentru că mi-au dat banii înapoi (totuși). Ce păcat, ne așteptăm la un tip complet diferit de servicii de la o agenție care are recenzii atât de favorabile!

(Original)
Voiture réservée, payée intégralement et confirmée via le site officiel Autoboca pour prise en possession à l’aéroport Otopeni. Message d’indisponibilité reçu le jour même de mon arrivée à Bucarest, à la descente d’avion. Résultat : obligé de louer une voiture à un prix de dingue (de touriste pris au dépourvu en plein mois d’août) chez un concurrent.

Je les ai appelés pour avoir une explication et la seule chose trouvée a été : vous auriez dû nous appeler pour doubler la confirmation de la disponibilité ! Déplorable !

J’ai mis une étoile parce qu’ils m’ont rendu l’argent (tout de même). Quel dommage, on attend un tout autre type de service de la part d’une agence qui a des appréciations si favorables !
Vasile-Cornel Ilina
Vasile-Cornel Ilina4 ani în urmă
De toate !
Paolo Dragoni (Fight4Fun)
Paolo Dragoni (Fight4Fun)5 ani în urmă
(Tradus de Google) Unele probleme cu privire la timpii de așteptare au ajuns la aeroport, întrucât nu au un birou în interior, ci sunt aproximativ 1,5 km afară. La telefon le-a luat ceva timp să răspundă și a durat aproape o oră și jumătate înainte de a primi mașina. Odată rezolvată problema sosirii, managerii s-au dovedit a fi de mare ajutor, mașina era impecabilă și făcând o cască pe site cu 10 euro pe zi, am ieșit din orice mizerie posibilă. La livrare au fost precise și rapide și ne-au aruncat și la aeroport. Prețul mașinii timp de 4 zile este într-adevăr neglijabil, așa că le recomand, mai ales dacă stai mai mult de un weekend.

(Original)
Qualche problemino sui tempi di attesa arrivati in aereoporto in quanto non hanno un ufficio all'interno ma sono a circa 1,5km all'esterno. Al telefono ci hanno messo un po' a rispondere e c'è voluta quasi un ora e mezza prima di recuperare la macchina. Una volta risolto il problema dell'arrivo però i gestori si sono rivelati molto disponibili, l'auto era impeccabile e facendo una casco in loco con 10euro al giorno ci siamo tolti da ogni impiccio eventuale. Alla riconsegna sono stati precisi e veloci e ci hanno anche riaccompagnato in aeroporto. Il prezzo dell'auto per 4 giorni è veramente irrisorio quindi ve li consiglio, soprattutto se state per più di un week end.
Ferenc Balint
Ferenc Balint6 ani în urmă
Personal OK, masina inchiriata era destul de/aproape noua, stare perfecta de functionare si curata. Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Recomand AutoBoca.
Cristian Mocanu
Cristian Mocanu6 ani în urmă
Excelent! Am inchiriat doua VW 7 locuri cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pot astfel sa recomand cu incredere serviciile Autoboca Otopeni. Personalul a fost in permanenta disponibil, serviciile impecabile, masini noi si fiabile si totodata echipate corespunzator.
Alin Bagoly
Alin Bagoly6 ani în urmă
Serviciu de inchirieri foarte bun si precis. Masinile noi si in stare tehnica excelenta. Recomand. Preturi excelente!
Florin-Ion Todor
Florin-Ion Todor6 ani în urmă
Respect și atitudine față de clienți la cel mai înalt nivel. Flota de autoturisme nouă. Servicii ireproșabile!
Jad Masri
Jad Masri7 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență generală bună. Mașina era într-o formă foarte bună, dar a pierdut un ștergător de parbriz. Asigurați-vă că sunteți de acord cu proprietarul despre cum să faceți față unor astfel de urgențe. Cu condiția ca GPS-ul să fie depășit. A trebuit să folosesc telefonul. Dar în afară de toate, totul a fost bun.

(Original)
Overall good experience. The car was in a very good shape but lost a windshield wiper . Make sure you agree with owner about how to deal with such emergencies. Provided GPS was outdated. I have had to use the phone. But other than that all was good.
Locații recomandate