/Bucuresti/Inchiriere de masini

Automobile Expert SRL

B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, București 061072, România

Automobile Expert SRL
Inchiriere de masini
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3M2+HQ București, România
+40 754 422 599
expert-inchirieriauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Automobile Expert SRL
Scrie o recenzie
Gabriel Flavius Cotianu
Gabriel Flavius Cotianu1 an în urmă
Recomand, este o firma serioasa și foarte profesionala. Te ajuta în orice situatie și iti rezolva orice problema ai avea în cel mai scurt timp posibil! Multe multumiri echipei!
Nicoleta V
Nicoleta V3 ani în urmă
Le ofer 5 stele doar pt ca au vb frumos pe intelesul tuturor. Dar meritau mai putin deoarece dureaza f mult sa iti inchiriezi o masina. Asa ca am apelat la cars sharing.
Alin Caliniuc
Alin Caliniuc4 ani în urmă
Am ales compania datorită review-urilor și foarte bine am făcut. Niste oameni de nota 10, directi, fără "surprize" ascunse. Îi recomand cu mare drag. Personal, cand o să mai revin în țară, o sa-i contactez mereu cu maximă încredere.
Ioana Ioana
Ioana Ioana4 ani în urmă
O companie serioasa, fara nici un fel de probleme. Sugerez si daca o sa mai avem nevoie cu siguranta o sa mai contactam cu Dv. Va multumim ( Pirvulescu Stefan)
I Travel in Romania
I Travel in Romania5 ani în urmă
Mihai este numele meu, sunt manager la Business Travel Solutions care organizeaza tururi private in Romania si colaborez cu aceasta firma de inchirieri auto de aproximativ 4 ani, timp in care spun cu tarie ca sunt parteneri de incredere.
In plus atat calitatea serviciilor, cat si a masinilor inchiriate sunt la cel mai inalt nivel.
Va recomand cu placere sa apelati la serviciile Expert inchirieri auto Bucuresti.
Va multumesc !
Dan gabriel
Dan gabriel5 ani în urmă
Salutari , numele meu este Dan Gabriel locuiesc in Italia de mult timp, respectiv 8 ani si folosesc des serviciile de inchirieri auto de la aeroportul Otopeni.
Dupa mai multe experiente neplacute cu firme de inchirieri masini, am ajuns la cunostinta celor de la Automobile Expert SRL multumita unor prieteni ce foloseau serviciile de inchirieri auto oferite de aceasta firma.
Pot sa zic ca de cand folosesc serviciile lor, intotdeauna am fost multumit , o firma punctuala , seriosi, profesionalism si preturi super bune.
Recomand cu placere.
Dan Gabriel ROMA
Kitty Bie
Kitty Bie6 ani în urmă
Am inchiriat masina in fiecare an de la firma Expert inchirieri auto Bucuresti si de fiecare data m-au surprins placut cu cate ceva. Ba reduceri la tarife, ori am beneficiat de unul sau mai multe din serviciile gratuite pe care ei le ofera la orice inchiriere de masina. Ii recomand cu placere si voi continua sa apelez la serviciile de inchirieri auto pe care le ofera.
Multumesc echipei de la Expert inchirieri auto
Catalin Vladucu
Catalin Vladucu2 ani în urmă
In cei 5 ani de cand colaborez cu echipa celor de la expert-inchirieriauto.ro mi-au fost mereu alaturi, la bine si la rau.
Au fost mereu de incredere si prompti cu mașinile pe care le-am inchiriat din București. Masinile inchiriate au fost intotdeauna curate si impecabile din punct de vedere optic si mecanic.
Recomand👍
Locații recomandate