/Bucuresti/Inchiriere de masini

Swiso rent a car Bucuresti

Calea Rahovei 266, București, România

Swiso rent a car Bucuresti
Inchiriere de masini
4.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C37G+XQ București, România
+40 762 203 320
swisorent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flavius Prichici
Flavius Prichici2 ani în urmă
Despre aceasta firma numai de bine: m-a ajutat cu o rezervare in plin sezon pe ultima suta de metri, si la un pret super rezonabil. Sunt de incredere, si foarte flexibili, avand in vedere ca mi au adus masina la ora 3 noaptea.
Garantia returnată fara probleme, desi masina era putin prafuita
Euge Lungu
Euge Lungu6 ani în urmă
Pentru 3 saptamini am inchiriat o masina: Chevrolet ...Spark si in viitor o sa apelez la aceasta companie deoarece am ramas multumiti mai mult de seriozitatea companiei Swiso, mai ales a domnului Bogdan, rapresentatul firmei pe teritoriul Bucuresti .
Domnul Bogdan foarte serios , punctual si politicos atent a multumi clientul,
Am de adaugat si partea negativa: am inchiriat o masina economica ,10 euro pe zi, taxe cuprense, proverbul se potiveste de minute: "dai putin iei putin"
Insa o firma ce se respecta nu poate pune in circulatie o masina: cu aer conditionat aproape inexistent,in prima nu intra usor, cu rezervorul de apa sapart asa nu se putem curata parbrizele, rotile anterioare se dezumflau des, nu se lipeau bine pe genti asa ca des ne opream pe la vulcanizare.
Am telefonat la firma la "sefu " si mi-a vorbit nu politicos si m-a trimis la vulcanizare.....!!!!!!
Eu sint o persoana adulta iar in Italia am 3masini, insa dinsul mi-a vorbit cum el ar fi marele si unicul propietar din lume si incheind brusc convorbirea cu mine inchizind telefonul farà sa salute!
Adrian Caplescu
Adrian Caplescu6 ani în urmă
Recomand acesta firma de inchirieri auto in Bucuresti pentru preturi mici si pentru ca de fircare data a fost o experienta placuta de inchiriere fara probleme.
Rainbow Kids
Rainbow Kids6 ani în urmă
Recomand aceasta firma de inchirieri auto din Bucuresti pentru preturi mici si masini bune.
Mara Razvan
Mara Razvan6 ani în urmă
Recomandam aceasta firma de inchirieri auto pentru seriozitate si profesionalism.
Olimpian Breda
Olimpian Breda7 ani în urmă
Excelent raport calitate pret, recomand !
Anamaria Ivascu
Anamaria Ivascu9 ani în urmă
Mi-a placut de acesti oameni de la Swiso, transmit siguranta si seriozitate, spre deosebire de alte firme de acest gen din Bucuresti. Recomand acesta firma atunci cand aveti nevoie de masini de inchiriat, de asemenea cel mai indicat este sa rezervati din timp deoarece se poate intampla ca masinile lor sa fie rezervate.
Natalia Ivan
Natalia Ivan9 ani în urmă
Aceasta este a doua oara cand am închiriat de la Swiso Rent a car. Este întotdeauna placut și rapid. Am sunat in aceeași la ei si am primit masina, servicii de inchirieri auto ce m-i se potrivesc cel mai bine mă scutesc de neplaceri. De asemenea, planurile mele se schimba in ultimul moment și Swiso rent a car, întotdeauna s-au dovedit a fi înțelegatori și flexibil, fără penalități. Recomand !
Locații recomandate