/Bucuresti/Inchiriere de masini

InterContinental Bucharest

Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051, România

InterContinental Bucharest
Inchiriere de masini
4.6
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P2+VW București, România
+40 21 310 2020
grandhotelbucharest.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Martonosy Asociatii
Martonosy Asociatii2 ani în urmă
FABULOS! Locatie, servicii, calitate, atentie la detalii si nevoiele clientului. Room-service pt restaurant non-stop. Putin cam mari preturile produselor din mini-bar (Coca - Cola 250 ml 18 lei), insa merita! Panorama asupra orasului a fost uimitoare
Andrei Lupu
Andrei Lupu2 ani în urmă
Am petrecut doua nopți, în preajma Crăciunului, și a fost o experienta în general plăcută. Camera a fost situata la etajul 11, cu vedere spre Universitate.

Ce am apreciat :
- curățenia din camera
- prețul este unul just, avand in vedere poziționarea cât și profilul hotelului
- lifturile sunt foarte rapide.
- în baie exista o boxa conectata la tv, ca în unele sports baruri

Ce ar merita îmbunătățit:
- salteaua și pernele nu sunt foarte confortabile, acestea fiind mult prea moi
- se cam aude zgomot de la traficul de pe bulevard, termopanele fiind cam vechi.
- înainte sa plec din camera am lăsat semn "do not disturb" deoarece nu era necesar sa se facă curat, dar nu s-a ținut cont de el.
- loțiunile din baie (gel de dus, șampon etc) vin toate in sticle mici de unica folosinta. Un dispenser ar fi o opțiune mai practica și mai eco friendly.
ERNEST
ERNEST2 ani în urmă
Oare cu ocazia renovărilor anunțate în 2022, se va renunța definitiv la microfoanele și la camerele de filmare din camere ? Am locuit la Intercontinental o singură noapte, în anii '90, și am simțit o opresiune nedefinită care m-a împiedecat să dorm : senzația palpabilă că cineva, acolo sus, mă ascultă...
Rose-Marie
Rose-Marie2 ani în urmă
Atmosfera ar putea fi îmbunătățită cu muzica adecvată, ambientala. Produsele bune. Preturi, cam mari. E loc de mai bine pentru o astfel de locație cu pretenții. Nu multe modificări, dar vizibile, sa fie!
Ioana Rotarita
Ioana Rotarita2 ani în urmă
Priveliștea foarte frumoasa, din punct de vedere al curățeniei a lăsat de dorit, camera era plina de praf și cada era murdară. Am luat cina la restaurantul hotelului și chelnerul a trecut pe POS echivalentul în euro al notei de plata care era în lei (290 de euro în loc de 290 de lei) iar în momentul în care tranzacția a fost refuzata pe motiv de fonduri insuficiente a mototolit chitanța și a scris din nou suma. A trebuit sa insist sa îmi dea chitanța sa vad care a fost problema, ceea ce m-a făcut sa nu ma simt în siguranță la un hotel de 5 stele în buricul târgului.
Marion Stanca
Marion Stanca2 ani în urmă
Am fost la o nunta in aceasta locatie. Denumirea este deja un brand dar parerea personala este ca are nevoie de imbunatatiri majore pentru a reintra in top hoteluri si locatii de evenimente din Bucuresti. Da, are priveliste, dar nu are terase de unde poti admira acea priveliste. Da, are o intrare frumoasa, dar locatia de evenimente este meschina si invechita, intunecata chiar. Cred ca e nevoie de un aer proaspat si o abordare diferita pentru a se merita banii.
Farvel Green
Farvel Green2 ani în urmă
A fost doar ok. De ce? Pentru ca m-am simtit discriminata. Camera pe care am rezervat-o, mi-a oferit o panorama superba, acesta este si motivul pentru care am acordat doua stele, as fi vrut doar una. Camera era plina de praf, care se stransese in pufuri, il indepartai cu mana, tv nu functiona, am fost nevoita sa-i atentionez de doua ori, baia avea igrasie pe marginea cazii, ramas usii de la intrare, statea sa cada... Am si imagini si un filmulet pe care le pot pune la dispozitia oricui
doreste.
Luminița Tudor
Luminița Tudor2 ani în urmă
Hotelul este căzut. Nu mai are nimic din grandoarea de altădată. Decorațiunile din recepție de prost gust, băile rămase ca pe timpuri. Arată ca un hotel de 3 stele.
Locații recomandate