/Bucuresti/Inchiriere de masini

Meridian Rent a Car Sud

Strada Turnu Măgurele 52-62, București 077120, România

Meridian Rent a Car Sud
Inchiriere de masini
4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94G7+5H București, România
+40 744 104 147
meridianrentacar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Vasile
Daniel Vasile2 ani în urmă
Extraordinar!
Am inchiriat o Toyota RAV4 Hybrid, cu 12.000 KM, pentru mai multe zile. O masina impecabila, iar personalul a fost extrem de amabil, atat la ridicarea cat si la predarea ei. Am fost tratat cu consideratie si a fost o placere sa apelez la serviciile companiei. Primii furnizori de inchiriere auto la care voi apela data viitoare vor fi cu siguranta tot ei.
Liviu-Marian Bostaca
Liviu-Marian Bostaca2 ani în urmă
Am fost multumit de serviciile lor, deja am apelat de 2 ori. Ca si raport calitate-pret 9/10 si 5 Stele ca si review. Foarte putine firme in Romania cu care poti discuta serios cand inchiriezi o masina, intrebati de George, este foarte capabil si serios cand vine vorba de clienti, jos palaria.
Lales Lucian
Lales Lucian2 ani în urmă
Citisem înainte niște recenzii nu tocmai bune,dar surprinzător oamenii de acolo au fost minunați și profesioniști ! Good job!!!
Geta Negricea
Geta Negricea2 ani în urmă
NU recomand nimanui aceasta firma de rent-a-car. Sunt total neseriosi. Am rezervat masina cu doua saptamani inainte, am primit confirmare si au zis ca ma contacteaza cu o zi inainte sa-mi spuna numele celui care va aduce masina la aeroport. Cu 3 zile inainte de a ajunge in Romania mi-au trimis un e-mail in care mi-au spus ca masina e lovita si nu mai poate fi folosita si nu mai au masini similare, dar au altele disponibile. Desigur ca intre timp au crescut pretul pe pagina lor de internet si masinile disponibile aveau un pret dublu. Asa aleg ei sa faca bani mai multi, dar sa piarda clienti!
Marian Tuta
Marian Tuta4 ani în urmă
Foarte seriosi, masini noi si curate.
O singura problema am avut, am facut rezervare pentru Renault Megane GTline, si mi-au dat un Megane automat deoarece modelul dorit a fost implicat intr-un accident.
A doua rezervare a decurs foarte bine, mi-au dat modelul dorit. Cu siguranta revin.
Razvan Paicu
Razvan Paicu4 ani în urmă
Nu recomand nimănui aceasta "companie". Am închiriat o mașină de la ei pe o perioada de 6 zile initial, ulterior am prelungit închirierea cu inca 6 zile.

In a 7 zi am fost obligat sa anulez restul de 5 zile ramase din motive personale.

Problema de care m-am lovit a apărut in momentul in care am cerut restituirea banilor pentru perioada rămasă. Nu au acceptat sub nici-o forma sa îmi restituie bani. Acuma am urmat îndrumările ANPC-ului pentru a-mi recupera banii.

ATENTIE MARE.
Daniel Oglavie
Daniel Oglavie4 ani în urmă
Grabiti sa iti ia banii si atat. Servicii scumpe pt ce ofera
Nu recomand
Orlando Rosu
Orlando Rosu5 ani în urmă
Personalul Meridian da dovada de profesionalism la fiecare colaborare.

Oferte care se incadreaza mereu in buget.

Recomand!
Locații recomandate