/Bucuresti/Inchiriere de masini

Mercedes-Benz | Autoklass București Sud

Splaiul Unirii 166A, București 040042, România

Mercedes-Benz | Autoklass București Sud
Inchiriere de masini
4.1
776 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C45F+73 București, România
+40 21 331 1770
autoklass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria1 an în urmă
TERRIBLE… management, employees and services = zero .a company that for half a year illegally collected money for the rental of several cars, without drawing up legal documents, without issuing tax invoices for all the amounts of money collected. for 3 years I have been asking the management of the company to provide me with the documents for the services for which I paid tens of thousands of euros, and they are not complying with my request citing other reasons that are not related to this aspect. I DO NOT RECOMMEND THIS COMPANY, soon I will present to you the methods by which this company deceives its customers, thus obtaining large sums of money unjustifiably.
Constantin Remis
Constantin Remis2 ani în urmă
3 saptamani intra robotul. Multumesc pentru serviciile extraordinare.
Dupa ce intra robotul si aleg de ce departament am nevoie, astept si nu raspunde nimeni (3 saptamani am incercat pentru o simpla revizie).
Unica solutie e de a face programari pe net, doar asa cineva a reveni.
Andrei-Cezar Moarti
Andrei-Cezar Moarti2 ani în urmă
Locatia arata bine si probabil serviciul clienti de comercializat automobile o fi mai bun. Dar in schimb, cei de la piese auto sunt varza. Am sunat de multe ori la ei si nu raspundea nimeni. Am fost acolo, am verificat daca au atat de multi clienti si nu era nimeni, agentii nu aveau niciun client si nici nu erau ocupati la telefon. Stand langa ei am sunat si nu raspundea absolut nimeni. Sa nu mai spun ca am comandat odata 2 piese, am fost sunat ca au ajuns si dupa ce le-am achitat integral mi-au spus sa mai revin si a doua sau a treia zi ca nu reusesc sa imi gaseasca una din piese. Nu recomand absolut deloc sucursala din sud, mai bine mergeti la Voluntari
Mario Get
Mario Get2 ani în urmă
Nu știu dacă politica adoptată de către această "reprezentanță" este impusă de conducere, sau se datorează "specialistilor"(în delapidare) care lucrează(clienții) sub stema acestui BRAND RENUMIT...
Aș dori să cunosc părerea unei persoane din conducerea acestui MARE BRAND, cu privire la problema mea, public, dacă mai există transparență în această Lume...
Cum este posibil ca, la un MERCEDES-BENZ C Classe din 2015, cu doar 170 000 km, parcurși în Olanda și împrejurimi, CU TOATE REVIZIILE EFECTUATE ÎN REPREZENTAȚE DIN OLANDA,
SĂ CEDEZE CASETA DE DIRECȚIE ?!
Oare nu există altă soluție/remediu decât înlocuirea acesteia, care costă
~2000€ conform "ofertei" ?!...
Alexandru Giambasu
Alexandru Giambasu2 ani în urmă
Incompetenta si nesimtire in cea mai pura forma.
Pentru o problema mecanica la oglinda retrovizoare centrala nu am reusit sa fac nici constatare nici programare. Pe cei de la service nu i a interesat subiectul, iar pe domnisoara de la intrare care se ocupa de programari cred ca o deranjam, deoarece in timp ce se chinuia cu programarea mea, a inceput o conversatie cu o alta colega sosita sa o intrebe “ceva”. Acest service face de rusine brandul Mercedes.
Teo Miu
Teo Miu2 ani în urmă
asteptarile mele au fost conforme. desi am vizitat service-ul intr-o perioada destul de aglomerata, au reusit cu brio sa gestioneze situatia.
Recomand serviciul de tinichigerie&vopsitorie.
Un mare plus il reprezinta locul de asteptare: spatiul pentru copii(jucarii, playstation etc), tv cu video direct din service, zona de selfservice in care se poate servi cafea si apa.
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)2 ani în urmă
Foarte interesant conceptul acesta nou al Autoklass.
Locatia este pozitionata facil.
Angajatii sunt operativi, rapizi si de bun simt.
In Bucuresti este singura locatie Autoklass unde se serviseaza autoutilitare, exceptand'o pe cea din Chitila pe centura.
Staicut Mihail
Staicut Mihail3 ani în urmă
Nu duceti masina la reprezentanta de pe Spaliul Unirii ( Autoklass Sud Mercedes). Am dus masina acolo cu o bataie la roata stanga , ei au contstatat ca are joc in axul planetar. Dupa o oferta de reparatie de 8600 ron pentru schimb ax planetar si rulment + planetara stanga ( pentru ca au spus ca nu pot sa o demonteze si exista riscul sa se rupa , ea fiind buna masina avand 90.000 km adusa recent din afara). Dupa oferta de 8.600 Ron au zis ca defapt planetara este buna si a ramas oferta 2.600 ron si ca o sa o scoata cu atentie sa nu o rupa . Problema a reaparut dupa 3 zile, atunci eu am constatat la un alt service ca ei mi-au pus mastic in jurul rulmentului sa numai aiba joc ( ei m-au asigurat telefonic ca baia nu are nici o problema).Dupa care m-am dus inapoi la ei si mi-au spus ca este baia care are joc ( prima oara cand am dus masina baia erea in regula din cele spuse de ei, iar la a 2-a intervntie baia numai era buna respectiv avea joc). Mi-au facut o oferta pentru schimbarea baii de ulei:
Prima oferta a fost 10.800 RON
A doua oferta a fost 3.000 RON pe care am acceptat-o, si conditia mea a fost sa-mi dea camerele de filmat pe parcursul celor 3 zile si sa fiu prezent pe timpul lucrarii, dar de fiecare data cand m-am dus nu se lucra la masina.
După ce am luat masina din reprezentanta Autoklass Sud de pe Spaliul Unirii. Am mers cu ea 3 zile, iar masina a inceput sa bata mai rau decat prima data. Am fost la un service autorizat, cei de acolo au constatat urmatoarele:
-Baia de ulei a fost schimbata, dar capacul de la baie nu a fost etansat corect si imi curgea ulei.
-In cutia de viteze mi-au spus ca o sa-mi faca completarea cu 1 litru de ulei care a fost trecut și pe factura finala ( ceea ce nu au facut si pe langa am constatat ca mi-au umblat la suruburii si mi-a curs aproximativ 1 litru de ulei in 5 zile). Din cele constatate nici macar completarea de 1 litru nu a fost facuta.
-4 surburi de la motor slabite ( ei nu au strâns șuruburile și asta m-a forțat sa duc mașina pentru o verificare suplimentara pentru a nu-mi pune viata in pericol, in care am constatat cele explicate mai sus).
După cele întâmplate cu aceasta reprentanta am luat hotărârea sa fac schimbul de ulei la motor și cutie pentru siguranta mea pentru ca in urma cu 7 luni am facut schimbul de ulei la cutie tot la aceasta reprezentanta.
Va recomand sa evitați sa va duceți mașina la această reprezentanta pentru ca riscati sa luați mașina mai stricata decât o duceți (și cu piesele bune schimbate) . Din pacate si o stea este foarte mult.
Olteanu Eduard
Olteanu Eduard2 ani în urmă
Am fost cu masina in service la ei dupa ce becul de Check Engine s-a aprins in bord. Dupa 3 ore m-au sunat sa imi ridic masina, am ajuns si becul de check engine era stins insa aparuse cel de presiune roti. Cei de la service m-au trimis la o vulcanizare sa fac presiunea la roata care avea 2 cuie luate de la ei din service. 24 de ore mai tarziu check engine apare iar in bord. Practic decat au sters din calculator eroarea fara sa faca absolut nimic. Duci masina cu o problema si vii cu 3. Nu recomand!
Locații recomandate