/Brasov/Inchiriere de masini

Techno Pro

Strada De Mijloc 164, Brașov, România

Techno Pro
Inchiriere de masini
4.4
367 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH7J+JG Brașov, România
+40 752 424 242
scule.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Mercurean
Cristian Mercurean2 ani în urmă
Personal foarte amabil , nota 10 !!!
Daniel Petre
Daniel Petre2 ani în urmă
Am cumparat de la aceasta firma destule produse. Cand am comandat un produs de 10 ron, m-au uitat. Am repetat comanda dupa 6 luni. Aceasi experienta. E bine cand cumperi de sume mari ,in rest dute dr...lui !
Alin Boricean
Alin Boricean2 ani în urmă
Angajatii de treaba.. singurul plus. Preturi mari si o experienta nefericita cu un director de vanzari cu apucaturi de cocalar. . De obicei oameni care lucreaza in vanzari sunt inteligenti. Nu este cazul cu respectivul. L-am vazut si auzit vorbind ca un interlop. NU RECOMAND !!!! Gasiti aceleasi produse la preturi mult mai mici daca dati o cautare pe Google si nu riscati sa interactionati cu un derbedeu
Sarbu Ciprian
Sarbu Ciprian2 ani în urmă
Am cumpărat un pistol de unflat roți, (omologat).
La întrebarea ce garanție are mi s-a răspuns sec că nu are garanție.
Doar dacă are defect mecanic din fabricație îl schimbă și asta în maxim 20 de zile.
Trebuie menționat că răspunsul a fost dat cu jumătate de gură.
Nu recomand pistolul de unflat roți pentru că am mai avut și sa defectat în maxim 6 luni. Defecțiunea constă în faptul că manometrul nu mai pleacă de la 0.
Nicu Stavila
Nicu Stavila2 ani în urmă
Eu am dus la reparat oun rotopercutor și mi sa spus că costa 200 reparatul și cînd am mers după el mi au cerut 380 lei și în loc de mandrina schimbată mi au schimbat cablul de curent am avut cablu de cauciuc și mi au pus de plastic și mai suptire
Cristi Tankó
Cristi Tankó2 ani în urmă
Am comandat un produs, mi s-a spus că pot veni să-l ridic ca mi s-a întocmit factura proforma. A doua zi cand am ajuns la ei in magazin mi sa spus că o pupăză de la ei a vândut produsul respectiv si ca nu-l mai au si ca acest lucru e ceva normal ca dacă nu veneam să-l ridic ei rămâneau cu produsele blocate pe stoc.
George Sorin Puchiu
George Sorin Puchiu2 ani în urmă
La ei dacă ar fi posibil sa nu intre nicio piesă in garanție... e de "doamne ferește". Am dus vap-ul in garantie, defect cu o piesa si mi-au scos defectă și lancea care funcționa corect până sa ajungă la ei. Sunteți dezastru !
Luminita Aldea
Luminita Aldea2 ani în urmă
Am sunat la telefon și am cerut informații despre un produs,mi au spus că îl au pe stoc și că nu trebuie sa fac comanda și când am ajuns la magazin mi au spus că nu au și nici nu au avut in stoc acel produs,că cei de la vânzări mi au răspuns la telefon nu cei din magazin.Asadar eu am mers cu bani in buzunar și nu am fost servită.Nu am sa revin la acest magazin.Nu recomand.
Locații recomandate