/Bacau/Inchiriere de masini

Inchirieri Auto Bacau - RentKraft

Strada Aeroportului 8 C, Bacău 600324, România

Inchirieri Auto Bacau - RentKraft
Inchiriere de masini
4.5
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWM8+23 Bacău, România
+40 740 506 070
rentkraft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gsc 90210
Gsc 902102 ani în urmă
Preturi mari, mașini rablagite și murdare.
Nu recomand!
Lucian Tofan
Lucian Tofan4 ani în urmă
Au o gama foarte larga de masini. Am inchiriat un VW Jetta, o masina perfecta pentru orice. Masina sa comportat exemplar fara nici un fel de problemă. Băieții sunt foarte respectuosi si foarte profi. La terminarea contractului am solicitat extinderea lui cu inca 4 zile, reprezentanți au fost foarte ok cu extinderea perioadei. Preturile sunt pentru toate buzunarele Apelati cu incredere. 5 stele pentru serviciile oferite.
Radu Stoian
Radu Stoian4 ani în urmă
Foarte multumit de servicii, pret si mașină. Am avut nevoie de o masina spatioasa si cu cutie automată, iar pe Bacău RentKraft au bifat toate căsuțele. Recomand cu incredere.
Giorgio Martin
Giorgio Martin4 ani în urmă
Buna Ziua!
Voiam să vă mulțumesc pentru frumoasa experiență pe care am avut o cu această firmă, Rentkaft! Disponibilitatea si amabilitatea sunt punctul lor forte, promptitudinea în a servi si împlini dorințele clientului face din ei cea mai bună alegere! Multumesc din suflet lui Alex, super profesionist si gentil!
Recomand cu incredere!
Hellen Bianca
Hellen Bianca4 ani în urmă
Skoda Rapid, New entry: O experiență frumoasă sa urc la volanul unei mașini noi!!! Felicitări RentKraft pt achizițiile făcute!
Romeo Petru David
Romeo Petru David5 ani în urmă
Servicii de calitate, raspuns prompt, masina buna, bine intretinuta.
Raport pret/calitate, excelent!
Cu siguranta voi mai apela la serviciile oferite.
Firma de incredere pe care o recomand cu caldura.
Βenedic Roxana
Βenedic Roxana5 ani în urmă
Nu recomand sa inchiriati mașini de la ei... Se strica masina si nu primesti masina de schimb ramai pe drumuri si fara bani, ca te scot vinonat de stricarea masinei. .. La 2 zile nici o 100km sa stricat ambreajul... Nu voi mai inchiria niciodata la aceasta firma....
Andreea Codreanu
Andreea Codreanu6 ani în urmă
Profesionalism si calitate. Totul a fost exact asa cum am stabilit. Preturile sunt accesibile iar masinile sunt noi. De mentionat ca detin flota personala, deci am primit masina pe care am rezervat-o si nu o alta masina similara. Reprezentantul care a predat si preluat masina a fost foarte amabil si usor de contactat pe toata perioada inchirierii. Firma 100% serioasa si la dispozitia clientului. Per total servicii excelente si raport pret/calitate foarte avantajos. Recomand cu incredere!
Locații recomandate