/Bacau/Inchiriere de masini

AUTOCEZ

Bacău, România

AUTOCEZ
Inchiriere de masini
4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWR2+RJ Bacău, România
+40 744 154 959
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roepum roepum
Roepum roepum2 ani în urmă
Am cumparat un VW Golf 6 - 1.6 MPI. Masina este ok, a fost nevoie de schimbat doar cele 2 bielete (130 RON) - consumabile, in restul totul este ff ok. Nr. de km este mentionat in factura, si se potriveste cu cel regasit pe site-urile de verificare auto.
Paul Artene
Paul Artene2 ani în urmă
Masinile expuse corespund fotografiilor afisate pe site. Majoritatea au scoasa roata de rezerva sau chitul de pana. Negocierea e o gluma! Masinile sunt in general supraevaluate iar eventualele defecte trebuie sa le descoperi singur, dealerul nefiind onest in acest sens.
Dorin Ionescu
Dorin Ionescu2 ani în urmă
Am cumpărat un Golf 6 benzina acum 2 luni. Am zis sa aștept un pic s-o testez și apoi sa văd dacă-și merita banii sau nu. Tot ce pot spune despre mașina este doar atât: foarte buna! In afara de câteva zgârieturi inevitabile unei mașini sh, efectiv nu am ce sa-i reproșez! Omul este de nota 10+. M-a ajutat cu sfaturi legate de achiziție (aveam 2 mașini in “vizor” ca sa spun așa), iar cel mai important, am putut sa testez ambele mașini ca sa ma pot decide pe care s-o iau, fără absolut nici o problema. Nu de genul: “Nu am timp, hotărați-va pe care vreți s-o testați ca amândouă merg la fel”. Omul este de un calm și de un bun simt fenomenal! Nu m-a forțat sa iau o anumită mașina, ca este mai buna sau mai ieftină ca alta. Mi-a spus clar ce mașini are pentru ce vreau eu, ce are in plus și minus fiecare mașina. Și încă un amănunt, poate cel mai important: dădusem un avans de 200 euro pt mașina cu vreo săptămâna înainte. La final când am plătit-o, am uitat efectiv și eu și el sa scadă avansul. După nici 30 de minute m-a sunat sa-mi spună sa ma întorc sa-mi dea cei 200 euro avans cu scuzele de rigoare, de care efectiv a uitat. Deci el m-a sunat, eu încă nu-mi dădusem seama de asta. Tare sunt curios cine mai face așa ceva in ziua de azi! Iar revenind la mașina după aproximativ 1500 km: are o ținuta de drum exemplara, nu am avut nici o problema cu ea și chiar își merita banii. Intr-un cuvânt: o firma și un om cum rar, foarte rar găsești! Eu personal doar de la el mi-as lua următoarea mașina! Felicitări!
Adrian Popa
Adrian Popa2 ani în urmă
Informații mincinoase în anunțuri (ex data de fabricație e și cu 2 ani mai veche în realitate), mașini ff scumpe raportat la starea lor, nu se negociază absolut nimic, prețul e FIX chiar în condițiile de mai sus. Au doar mașini cu 'probleme' :tehnice, estetice, lovite vizibil, care sunt astfel luate din Germania la preturi ff mici pt ca mai apoi să fie vândute muuult mai scump. Evitați. Timp/bani/nervi pierduți aiurea altfel.
Yon Yo
Yon Yo2 ani în urmă
Numai harburi cu probleme care sunt luate din Germania la preturi f mici comparativ cu aceleasi masini din aceeasi ani dar in stare onesta ....si care ajung aici la preturi astronomice .EVITATI !
Alexandru Cozma
Alexandru Cozma2 ani în urmă
Nu am avut treaba cu mașina am luat un golf 6 cu actele foarte ok trimise la timp mașina în stare buna . Eu unu am avut noroc cum se zice !
Ionut Barbu
Ionut Barbu2 ani în urmă
Cu o luna in urma am cumparat un golf 6 de la autocez! Personal amabil iti ofera toate informatiile necesare! Iti ofera posibilitatea de a verifica masina in mers pt ca au nr.de probe! Am verificat masina pe carvertical iar km sunt absolut reali! In parc găsești foarte multe mașini automate,mai ales golfurile,cutia schimba exemplar.din bacău pana in bucuresti am avut unde sa ii dau sa vad ce poate!băieții accepta si transfer bancar,numerele ti le aduc în max. o ora
Eu unul am fost multumit si de achiziție si de personal si de modul de desfășurare a tranzacției!
Radu Moruzea
Radu Moruzea2 ani în urmă
Am cumpărat Nissan Micra Automată pt soție, am verificat o pe carvertical și era exact că în prezentare.A trecut RAR ul fără probleme!! Mă gândesc dacă i mai dau mașina soției... 🤔
Locații recomandate