/Arges/Inchiriere de masini

Alf Unic Rent A Car

Bulevardul Frații Golești nr 25, Pitești 110348, România

Alf Unic Rent A Car
Inchiriere de masini
4.1
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVXM+9C Pitești, România
inchiriere-auto.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: Închis
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Andreea Costache
Andreea Costache2 ani în urmă
Recomand cu multa incredere. Am rezervat dinainte de a ajunge in tara un Logan 2 cu motor de 1.0 benzina gpl si am fost foarte multumita de pretul inchirierii dar si de consumul foarte mic al masinii.
Veronica Dragnea
Veronica Dragnea2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta firma de inchirieri auto. Am inchiriat un Mercedes B class si am fost foarte multumita de masina.
MARIAN GABRIEL
MARIAN GABRIEL2 ani în urmă
Neserios,il sun,ii dau mesaj si nu imi raspunde,ma rog de el cu banii..
Alin Soare
Alin Soare2 ani în urmă
NU RECOMAND sub nici o formă această firmă.
Mă mințit la fiecare vorbă.
Am fost sa repar mașina pe benzina mea de doua ori și nici macar nu mi-a fost decontată.
La inceput a zis că îmi sa un Logan din 2021 și după aceea mi-a făcut contract pe un Megane din 2008 la același preț precum că nu ia venit Loganul și că nu dă de clientul care a luat-o.
Ba că vine in două ore,ba că vorbim mâine,ori nu răspundea la telefon și mai multe.deci NU RECOMAND AVEȚI GRIJĂ omul ăsta minte mult aveți grijă cu el.
George Marius Zamfir
George Marius Zamfir2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma aceasta firma.
In primul rand inca de la telefon, persoana respectiva nu a fost serviabila, vorbea la general despre masina care ma interesa si nu stia concret cand se poate inchiria. Dupa cateva schimburi de impresii am stabilit cu respectivul ca pot inchiria masina, ceea ce nu s-a intamplat pentru ca ea a fost promisa mai multor persoane(asa cum chiar el mi-a comunicat la telefon). Dupa ce si-a dat seama ca masina era promisa mai multor persoane, la telefon nu s-a mai raspuns, la mesaje nu s-a mai raspuns.
In concluzie, evitati sa inchiriati de la ei.

I do not recommend this rental company because they promise you the car you want but in the end the car is not available for renting and they do not answer to the phone anymore. Big DISLIKE.
Predica Elena
Predica Elena2 ani în urmă
In timp ce eram in Anglia am inchiriat masina in luna mai pentru a beneficia de ea in luna august, am fost foarte multumit de serviciile oferite de aceasta firma, nu mi-au oprit garantie sau depozit. Foarte profesionisti, o sa mai apelez cu incredere atunci cand o sa mai am nevoie pentru urmatorul concediu in tara.
Laurentiu Bumbac
Laurentiu Bumbac2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile acestei firme si am fost foarte multumit. Parcul de masini este pentru toate gusturile si pretentiile. M-a impresionat curatenia cu care a fost predata masina la primire si serviabilitatea managerului. Recomand cu caldura sa apelati la serviciile acestei firme!
Andrei Ramona
Andrei Ramona2 ani în urmă
Cele mai bune servicii din județul Argeș, cele mai mici preturi, mașini foarte fiabile! Recomand.
Locații recomandate