/Arges/Inchiriere de masini

Manolo Auto Zob

Str. Albești, Curtea de Argeș 115300, România

Manolo Auto Zob
Inchiriere de masini
3.7
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG9+HQ Curtea de Argeș, România
+40 742 099 227
autobook.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu popescu
Laurentiu popescu2 ani în urmă
Sa imi cadă fața când mi-au spus pretul. 200 lei ,pt un ITP la un turism,in varianta in care la Bucuresti costa intre 85-140 o inspectie. Am strâns din dinti ,am platit ,a doua oara nu mai calc pe acolo.
Stef
Stef2 ani în urmă
Extrem de neserios! Cei care ati dat 5 stele fara niciun comentariu presupun ca sunt rude care au fost tratate preferential. De ce spun asta?
1.Am dus un autovehicul pe platforma cu programare la o anumita ora. Am asteptat sa vina omul ~2 ore. Deja erau foarte multi in aceeasi situatie. Daca nu aveam ITP expirat, plecam de mult la alta statie ITP.
2.A bagat in fata mea pe altii
3.Verificarea a durat cel putin 1 ora si l-am ajutat si eu pentru ca era singur si nu se descurac! 1 ora de “verificari” si “rasverificari” aberande pentru ca nu-I mergeau aparatele. Nici la RAR nu a verificat asa mult pentru acelasi vehicul care nu avea niciun defect. Era mult mai simplu si mult mai ieftin sa merg direct la RAR!
4.Costul a fost extrem de mare comparativ cu alte statii (cost oficial si NU am dat spaga cu toate ca multi erau pe criteriul asta stiindu-se cu probleme – probabil si de asta au dorit sa-l astepte cu orele!!)

Rar mi-a fost dat sa intalnesc om mai neserios si neprofesional! Daca va pasa de voi, de autovehicul, de timpul vostru, de banii vostri etc fugiti cat puteti de aceasta firma!
Carla Martin
Carla Martin2 ani în urmă
Foarte neserios, face preturile pe loc si terorizează si masina pe rampele de verificare. Nu recomand!! Domnul dinaintea noastra a platit 150 lei pt ca l'am întrebat, iar noi 250, aceeasi categorie de masina
Gabriela Maria
Gabriela Maria2 ani în urmă
O stație ITP de care să vă feriți!!!!!! Intri cu mașina în stare bună și ieși cu ea defectă. Mai are tupeu sa ceară si bacșiș.
Mitrofan Ionut
Mitrofan Ionut2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Alexandru Octavian
Alexandru Octavian4 ani în urmă
Profesioniști, recomand cu încredere. Am avut programare, au fost foarte punctuali, iar tot procesul de verificare a mers repede.
Adrian Gavrila
Adrian Gavrila2 ani în urmă
NU recomand ! Preturi astronomice, servicii neprofesionale, incarcarea facturilor in mod nejustificat, neseriozitate privind respectarea programului de lucru. Nu am vazut decat un singur lucrator in toata unitatea (firma este pe "moarte"). Am avut o experienta trista la Manolo Auto Zob, in care un ITP m-a costat aproape de 4 ori mai mult decat la alte unitati similare, incluzand spaga pe care mi-a cerut-o de la obraz ; mi-a deteriorat masina (adusa la el in stare impecabila) prin fortarea abuziva a sistemului de franare (practica frecventa, din relatarile celor de la service-ul invecinat). In concluzie, un ITP m-a "costat" peste 1000 lei (incluzand remedierea la alt service a daunelor produse).
Costel Chiriac
Costel Chiriac2 ani în urmă
Lipsă de seriozitate. Mi au vandut un autobuz a cărui motor bate și scoate mult fum. Am venit de două ori de la Tulcea după mașină și nu o pot lua. Acum mă chinui sa scot banii de la ei sau sa repare acea mașina.
Locații recomandate