/Alba/Inchiriere de masini

Camere de inchiriat Onelia

Strada Barbu Catargiu, Alba Iulia 515100, România

Camere de inchiriat Onelia
Inchiriere de masini
3.4
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H58+QR Alba Iulia, România
+40 724 382 782
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Arfir
Mihaela Arfir2 ani în urmă
Nu stiu de ei! Inchiriaza....vand, o dezordine totala!
Mihaela Musat
Mihaela Musat5 ani în urmă
Am fost dezamagita maxim de ce am primit, sau, mai degraba, ce nu am primit la cazare! Camerele sunt superbe, mari, aerisite! Privelistea e SUPER!!! Dar asta e tot! Balconul este imens dar gol! In camera o lustra mult prea mica pt a lumina tot spatiul. La baie- o lumina si mai 'chioara' si nici-un raft pe care sa-ti pui accesoriile personale! In concluzie, nu stiu pt ce am platit?!
Nut Mihaela
Nut Mihaela5 ani în urmă
Nu va recomand deloc acest loc, curățenia a lăsat de dorit, mirosul din bai oribil, televizoarele nu merg decât purici vezi, nu ai voie sa vb prea tare ca jos locuiesc locatarii blocului care vin și te atenționează în permanenta, iar gazda cu un tupeu și o aroganta în ea care sincer noi nu am mai întâlnit, nici factură sau un bon nu am primit, nici nu a mai răspuns la telefon după ce am achitat toată suma. Oribil!!!!!!!!!!
Madalina Pirvu
Madalina Pirvu5 ani în urmă
O locatie foarte buna pentru cei care nu vor sa ia masa la restaurant. Au o bucatarie foarte dotata. Camerele, lenjeria, prosoapele sunt curate. Nu este departe de centrul orasului (15 - 20 minute pe jos). Este liniste. Pacat ca o mare parte din druul de acces nu este asfaltat. Felicitari!
Teodor Ion
Teodor Ion5 ani în urmă
Am stat o noapte aici in camerele de la mansarda, camerele curate si baia la fel au in dotare si frigider dar sub nicio forma nu merita 90 de lei camera single. Un miros in camera de statut iar in baie nu se aeriseste deloc, mirosea a umezeala si neaerisit. Pe perete era ceva igrasie, televizorul este mic, de vreo 15 inch iar zgomotele de pe hol si de la baia vecinului cand facea dus erau foarte deranjante
Vlady costea
Vlady costea5 ani în urmă
Nu e vina lor ca drumul de acces pana acolo e cum e, cazarea a fost la mansarda, liniste fiindca era singura camera inchiriata. Intr-adevar, e aiurea fiindca nu exista o receptie, receptioner in permanenta. Cred ca pretul a fost putin mare, 120 lei.
Nicoleta Popa
Nicoleta Popa6 ani în urmă
Am fost cazati intr-o camera la mansarda care avea pe peretele exterior igrasie. Patul mic ( sotul meu are 1,76 si a dormit pe diagonala), salteaua groaznica si foarte multa galagie din afara pensiunii cat si din camerele invecinate, nu am reusit sa ne odihnim deloc. Frigider zgomotos. In toata bucataria gasesti doar o lingurita... Nu recomand.
Paul Adrian
Paul Adrian6 ani în urmă
Aceasta "pensiune" este accesibila pe un drum neasfaltat si cu gropi, situata nu tocmai aproape de intrarea principala in cetate, se regaseste la etajele superioare ale unui bloc de locuinte, intr-un cartier rezidential in constructie. Proprietarul nu l-am intalnit, am comunicat numai la telefon, nu a eliberat bon fiscal. Camera mica, izolatie fonica inexistenta, tavan mansardat foarte jos, podele care scartaie si se misca, frigider foarte zgomotos, fire electrice neizolate, panze de paianjen, suport prosoape desprins din perete, suport pt gel de dus/sampon lipsa, apa calda nu prea, scurgerea cabina de dus infundata, internet wireless nefunctional si ma opresc aici ca am scris deja mult prea multe minusuri pentru banii pe care i-am dat si pt calitatea si confortul pe care Pensiunea Onel pretinde ca le ofera.
Locații recomandate