/Alba/Inchiriere de masini

Rent a car Deva

Piața Victoriei 2, cladirea IPH, et. 4, cam 412, Deva 330085, România

Rent a car Deva
Inchiriere de masini
4.7
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWH3+CF Deva, România
+40 726 679 034
rentacardeva.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Izabela Costa
Izabela Costa4 ani în urmă
Am inchiriat masina a 3 a oara de la Rent a car Deva. Nu am avut niciodata probleme. Masina a fost in stare perfecta, curata, garantia am primit-o pe loc cand am adus masina. Deci eu recomand cu incredere
Elena USTUROIU
Elena USTUROIU4 ani în urmă
Povestea mea cu I Rent a Car , ceed ca este una de suflet, deja.
Am inchiriat o masina, pentru un weekend, fiind nevoita sa rezolv niste probleme urgente si neavand nicio varianta la indemana.
Am ales I Rent aCar , fiind prima optiune in motoarele de cautare in Deva, aloi cautand si alte variante, cele mai avantajoase tarife.
Am sunat, am fost consiliata de Andreea, care si-a construit un bussines nu doar din dorinta de a face profit, mi-am dat seama de flexibiliate la nevoile clientului si de o toleranta foarte mare la nevoile lui. Eu trebuia sa iau masina chiar atunci si sa o returnez lunea foarte devreme.
Insa , dupa ce am facut o calatorie impreuna( voi atasa si poze) ne-am indragostit una de alta. Eu am ales un Ford B-Max , fiind mama de trei fete cucuiete.
Luni, m am intors si am discutat cu Andreea despre varianta de inchiriere pe termen lung (mai exact o luna jumatate, pana imi terminam de rezolvat toate interventiile la Deva) , fiind o varianta muuult mai confortabila in pofida oricarei alta.
In concluzie, I Rent a Car mi-a oferit nu doar o optiune la nevoia mea urgenta, mi-a oferit o sustinere reala pentru intreaga perioada de sedere la Deva.
Este extraordinar sa constati ca in Ardeal, oamenii au intradevar o alta educatie in industria ospitalitatii si o atitudine, in primul rand, PRO CLIENT.
Ma inclin si multumesc I Rent a Car pentru cea mai prietenoasa experienta traita la Deva.

Elena
Panait Alexandru Sergiu
Panait Alexandru Sergiu4 ani în urmă
Este prima data cand am inchiriat de la aceasta firma si am ramas placut surprins sa vad ca mai exista firme serioase de inchirieri auto. Masina in stare foarte buna, preturile decente, garantia decenta am primit-o exact in momentul returnarii.
Isan Laurentiu David
Isan Laurentiu David4 ani în urmă
Super ok, masina curata in stare foarte buna, pretul mai mult decat decent. fara costuri ascunse, cat a fost pretul pe site atat am platit comparativ cu alte firme de rent unde iti scire un pret si cand ajungi sa iei masina de fapt e altul. Recomand
Anca Ramona Fodor
Anca Ramona Fodor5 ani în urmă
Am inchiriat o duba de transport marfa la un pret rezonabil. Masina curata si fara probleme.
Cu toate ca am intarzaiat 2 ore garantia mi-a fost returnata fara probleme. Cu siguranta voi mai apela la serviciile aceste firme.
Florin Muntean
Florin Muntean2 ani în urmă
Personalul ffff.amabil și serios, mai rar așa ceva în zilele astea, mașini ok.,acte rapide, garanție ok. și returnata imediat la returnarea mașinii, am închiriat de cel puțin 10 ori de la aceasta firma (Dacia Logan, Renault Megane, Fiat Punto, Peugeot 307SW, Peugeot206, Ford Focus break) și nu am avut nici cea mai mica problema. Recomand și felicit aceasta firma (sediul IPH-DEVA) și reprezentanții ei. Felicitări și succes pe mai departe. 👍👍👍
Matache Adelaida
Matache Adelaida2 ani în urmă
Am avut masina inchiriata de la aceasta firma si am fost placut surprinsa de serviciile oferite. Am rezervat masina cu 2 saptamani inainte. Desi am rezervat o masina la un pret foarte mic, am primit o masina dintr-o clasa superioara la acelasi pret. I-am rugat sa imi aduca masina la gara din Deva la ora 4 dimineata si mi-au adus-o fara nici un cost suplimentar. Baiatul care a adus masina foarte amabil. Am tinut masina 1 saptamana si am facut peste 1000 km, deci nu am avut nici o limita de km. Recomand cand daca ajungeti la Deva sa inchiriati de la aceasta firma sunt foarte ok.
Rachita Madalina
Rachita Madalina2 ani în urmă
Inchirierea a decurs fara probleme. Masina curata si in stare buna de functionare. Garantia am primit-o pe loc la returnarea masinii. Pot sa zic ca recomand cu toata increderea
Locații recomandate