/Vrancea/Hotel

Pensiunea Mera Hills

Strada Mera Nouă nr. 444A, Mera 407057, România

Pensiunea Mera Hills
Hotel
4.8
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RC4R+58 Mera, România
+40 765 816 564
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Popa
Adrian Popa2 ani în urmă
O unitate de cazare confortabila, serioasa și foarte primitoare! Toate facilitățile descrise sunt disponibile, iar gazdele sunt foarte ospitalier. Ciubarul modern, dotat cu aetomasaj și lumini ambientale este foarte relaxant. Revenim!
Emil Moldovan
Emil Moldovan2 ani în urmă
O locație perfecta pentru cazare,gazda primitoare și serioasă. Felicitari pentru condiții și curățenia exemplara.
O să revenim cu drag.
BoGDaN Sava
BoGDaN Sava2 ani în urmă
Niste incompetenti, sa nu-i numesc altfel. Faci rezervare cu 2 zile inainte, ajungi la locatie si dormi sub cerul liber, ca rezervarea defapt nu e rezervare la ei, nu raspund la telefoane, te trateaza in sictir….
Octavia Pop
Octavia Pop2 ani în urmă
Conditii foarte bune de cazare si relaxare. Camere amenajate cu bun gust, intretinute, luminate, curate, pat confortabil, asternuturi impecabile (albe) Foarte aproape de Cluj Napoca.
Stoica claudia
Stoica claudia2 ani în urmă
ȚEPARI!! Am făcut rezervare in luna februarie 2021 pt luna august 2021, cu avans platit si factura. Cu o saptamana inainte de a pleca in concediu am sunat sa fac confirmarea sosirii, dar am avut o mare surpriza...mi s-a spus ca nu mai pot dispune de camera, motivand ca soseste un grup care " rezervase din 2020". Deci au rezervat aceeasi perioada de 2 ori. RUSINE!! Foarte urat din partea lor. Nu recomand!!
Andrei Adam
Andrei Adam2 ani în urmă
Locație grozavă, intimitate dar și foarte aproape de oraș. Curățenie exemplară, gazde super primitoare, imprejurimile și priveliștea sunt deosebite, totul e de nota 10, recomand cu încredere!

Great location, intimate but very close to the city at the same time. Very clean, the hosts are super friendly, great surroundings, fresh air, everything is awesome, I kindly recommend it!
Adelina Popescu
Adelina Popescu2 ani în urmă
Totul la superlativ.Conditii bune,gazde ospitaliere, cu panoramă deosebit de frumoasa și foarte aproape de oraș.
Recomand cu încredere!
Palea Raluca
Palea Raluca2 ani în urmă
Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare. Cu toate ca locuiește la subsol ,a făcut tot posibilul sa ne intalnim cat mai puțin și sa nu deranjeze. Pensiunea foarte curata. Am avut o singura nemultumire legata de plata cazării. Am vorbit sa achitam doar cu voucher vacanta,am stabilit suma si la momentul platii ni sa cerut cu 200 lei mai mult . Explicația a fost ca trebuia achitat pana la sfârșitul lunii Martie si ca s a înregistrat în contabilitate factura și ca trebuie sa plătim nu știu ce impozit. In rest totul foarte bine. Recomand.
Locații recomandate