/Vaslui/Hotel

Complex Noblesse

DN2F KM 65, 737415, România

Complex Noblesse
Hotel
4.7
326 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JGMR+3W Poienești, România
+40 767 700 955
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Otescu Nicolae
Otescu Nicolae2 ani în urmă
Cea mai proasta alegere mâncare pt porci sincer
Chitu Marius
Chitu Marius2 ani în urmă
Piscina destul de mare,curata iar atat timp cat nu se atinge maximul de persoane nu-i nici o problema. Costul pentru accesul la piscina un pic cam ridicat poate, dar este și un mic parc de joacă pentru copii ceea ce mai compensează. Nu am încercat tot meniul dar NU recomand Pizza "quattro formaggi"... Per total locație foarte okay!
Loredana Botez
Loredana Botez2 ani în urmă
Amplasat intr-o zona retrasa la poalele unei paduri cu o panorama rustica!mâncarea pe gustul fiecăruia!foarte bună!servire ireproșabilă!
Silviu mihai
Silviu mihai2 ani în urmă
Atmosfera din timpul săptămânii este perfecta în week-end e prea aglomerat dar unde nu e aglomerat în week-end, apa super faina, curată, pizza foarte bună, crispy de pui are un mare NU din partea mea. O sa revin cu plăcere dar o sa fiu mai selectiv în privința mâncării. Un mare plus ca au și restaurant mai jos de piscină și mâncare e diversificata!
Marian Andrei
Marian Andrei2 ani în urmă
Un peisaj foarte frumos! Muzică bună, mâncarea nu mai zic, iar servirea cum nu mă așteptam mai bine,ospătari foarte drăguți, excelent! Recomand cu încredere! Mai vin cu siguranță!
Ionel tanasa
Ionel tanasa2 ani în urmă
Top în zonă și nu numai. Personal dedicat, amabil. Condiții de cazare excelente, piscină (exterioară), saună, salină, masă de biliard, masă de ping-pong, aparate de aerobic și gimnastică, restaurant à la carte cu meniuri care îți încântă vederea, mirosul și mai ales gustul. Peisaj deosebit, lângă pădure, păsări nenumărate, cu penaj și triluri de care aveam nevoie pentru relaxare. Recomand cu căldură, felicitări!
Vev papi
Vev papi2 ani în urmă
Placut curat camerele minunate spațioase totul la superlativ un loc minunat de relaxare
Nycu 86
Nycu 862 ani în urmă
Locație superba și mâncare buna
Locații recomandate