/Suceava/Hotel

Conacul Domnesc

Strada Agronomului 445, Șcheia 727525, România

Conacul Domnesc
Hotel
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M65J+CH Șcheia, România
+40 230 526 966
conaculdomnesc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Cata Brad
Cata Brad2 ani în urmă
Personal amabil,curățenie, apa in piscină cam rece, iar sauna umedă s-a deschis la ora 15,deși în program se prevede la 14,iar până s-a încălzit au mai trecut vreo 45 minute.
Ionela Sudac
Ionela Sudac2 ani în urmă
Nu recomand!
În primul rând camerele nu sunt dotate cu prize! Exista 4 prize în camere, dintre care 2 sunt după pat unde sunt băgate lămpile și nu ai acces la ele, în a treia este tv-ul iar a 4-a este pentru frigider, lângă ușă! Așa că dacă dorești și ai nevoie de priză, trebuie ori să te apuci să muți mobilierul de prin cameră, ori să stai fără frigider!
În al doilea rând, camerele sunt friguroase! Abia spre dimineața am simțit că s-a încălzit în cameră!
În al treilea rând, pentru zona de Spa nu sunt indicatoare..Spa-ul fiind undeva în spatele fostului restaurant, neiluminat, așa că dacă nu ai mai fost te învârți efectiv pe lângă hotel în căutarea Spa-ului, iar domnul de la Recepție îți spune relaxat “Spa-ul este lângă clădire”, lângă clădire fiind alte 3 clădiri 🤦🏻‍♀️!
Pentru 262 de lei NU SE MERITĂ!
Nu aș reveni și nici nu aș recomanda nimănui la prețul asta!
Mihaela Hustiu
Mihaela Hustiu2 ani în urmă
Raport calitate-preț foarte bun! Camere curate, personal amabil la recepție. Un loc care îmbină clasicul cu modernul superb! Zona de spa este un mare plus. Apa din piscina puțin cam rece.
Doar 4 steluțe fiindcă restaurantul nu m-a incantat. Probabil din cauza pandemiei era deschis în salonul de nunti, mi-ar fi plăcut mai mult locația mai rustica. Preturi cam mari pentru ceea ce oferă, micul dejun cu 35 de lei mi se pare exagerat...
DANIEL DUMITRU
DANIEL DUMITRU2 ani în urmă
Am dat cinci stele pentru că:- Serviciile sunt superioare pentru o locație de trei stele. -Personalul este foarte amabil. - Este o locație foarte curată si prietenoasă cu animalele de companie. Are lipsuri,dar nu conteaza...sunt minime față de ceea ce oferă.
Dan mihailovici
Dan mihailovici2 ani în urmă
O locație frumoasă și oameni ospitalieri, dar nu înțeleg cum în condițiile acestea sa mărească prețurile la cazare.
Oricum merită să te cazezi acolo decât în alte locații din Suceava
Roxana-cleo dinescu
Roxana-cleo dinescu2 ani în urmă
Daca nu aveti drum spre Scheia, va recomand sa va faceți, macar o zi sa stati la Conacul Domnesc. E superb! Parcul este foarte mare, spatiu de joaca ptr copii, mancarea este extraordinar de gustoasa. Personalul foarte fooaarte amabil. Foarte important: este PET FRIENDLY! Curatenie asa cum trebuie, camerele spatioase. VA RECOMAND! Noi cu siguranta, la anul, ne vom intoarce. Iar ca obiective turistice, cat si ca zona de vizitat, aveti nevoie doar de timp, ca sunt din belsug. Merita mai mult de 5 stele!
Vasilecool
Vasilecool2 ani în urmă
Pandemia a lovit rau si aici...
Personal stangaci la restaurant, timp de asteptare destul de mare. Am gasit o viespe in ciorba si m-am ales cu un "asta e!". Cand se aprind luminile in corturi, te rup tantarii! Micul dejun, bufet suedez, este asistat de niste asiatici, net superiori romanilor...
Cazarea a fost ok.
Nicoleta-Roxana M.
Nicoleta-Roxana M.2 ani în urmă
Pro:
- cazarea este super (camerele sunt spațioase și curate, personalul de la Recepție foarte amabil)
- apa din piscina este curată
- mic dejunul este diversificat

Contra:
- mâncarea la restaurant nu e ceea ce te aștepți raportat la prețul cerut
- spațiu insuficient la piscina pentru șezlonguri
Locații recomandate