/Suceava/Hotel

Casa Bucovineană

Strada Petru Rareș 57B, Suceava 727525, România

Casa Bucovineană
Hotel
4.4
988 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M723+5X Suceava, România
+40 744 211 833
casabucovineana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Mihail Oana
Radu Mihail Oana2 ani în urmă
Ar merita 0 stele,
Plasez o comanda la ora 21.00 cu plata online de pe site-ul restaurantului unde scrie ca închide la ora 22.00, și la ora 21.55 primesc apel,

CB -imi pare rau, acum am văzut comanda dumneavoastră și din păcate nu mai putem aduce comanda deoarece restaurantul închide la 21.00.
Eu - pai au trecut 55 de minute, sunt cu doi copii
CB -Na, nu este vina mea, nu am greșit cu nimic, va restitui banii
Eu - într-adevăr este vina mea pentru ca am făcut o comanda
CB-seara buna, la revedere

Jalnic
Mariana Lebada
Mariana Lebada2 ani în urmă
Rezervarea ,am vorbit telefonic cu un domn extrem de amabil ,care ma ajutat cu orice informatie aveam nevoie .Cazarea ,domnișoara de la receptie amabilă, drăguță și cu mult bun simt .Camera curata ,mobilierul ok ,un loc prietenos cu intrare separată. Doamnele de la curatenie vin în fiecare zi ,te suna inainte sau vin la usa dacă nu răspunzi, dacă nu, iti lasa pe un postament cele necesare ,în situația în care nu esti de gasit .Dar ce mi-a plăcut și suprins la doamnele de la curatenie ,cu toate că au munca grea și destul de multă, iti zâmbesc frumos și îți vorbesc cu mult respect .Mâncarea la restaurant bună și frumos aranjată, cu un aspect vizual și gust bun.Vom reveni cu drag și recomandam această locație, merita sa veniti aici , atât la pensiune cat si la restaurant .Va multumim pentru efortul depus de a ne simti bine ,confortabil cat am fost cazați la dvs .
Catalin Nemo
Catalin Nemo2 ani în urmă
O șefa ,patroana care urla la angajați ,că la sclavi pe plantație, doar un suc și am plecat..urât..!!! Șefa in jur de 30 de ani ,prin August am fost,tipa la un puștan de 19ani..
Mihaela Hustiu
Mihaela Hustiu2 ani în urmă
Deși speram sa găsim un platou cu produse tradiționale, nu aveau deși pe site-ul, aparea în meniu.
Ceea ce am servit a fost gustos, dar am fost dezamăgiți de servire, poate fiindcă era luni🤔.
Carmen Caraulan
Carmen Caraulan2 ani în urmă
Mancarea a fost delicioasa si personalul foarte amabil. Revenim cu drag.
Adriana Badea
Adriana Badea2 ani în urmă
Cazarea excelenta, apartamentul spatios, curat, paturile foarte confortabile.
Cina servita la restaurant m-a dezamagit. Ciorba de burta parca era doar apa fiarta cu smantana, am mai luat ciolan de porc la cuptor care a fost ciolan fiert si acoperit cu o glazura dulce (neprecizat in meniu) care mi-a displacut profund. Muschiuletul de porc cu sos de hribi, fara sare si aroma. Copiilor le-a placut snitelul de pui.
Micul dejun de a doua zi excelent.
Andrei Ionutz Iacob
Andrei Ionutz Iacob2 ani în urmă
Camere destul de frumoase, spatioase si curate, mancarea foarte buna, (papanasii extraordinari), personalul foarte disponibil....recomandat 100%.... 6 stele
Egipteea egipteea
Egipteea egipteea2 ani în urmă
Foarte aglomerat in plin sezon, dar se explica si de ce: cea mai tare tochitura, cei mai buni cartofi taranesti. Daca va anintiti jumarile cu muschi si carnati la borcan cu untura ale bunicii, va puteti imagina ce tochitura iese din asa minune. Cel putin cand am fost eu, tochitura era din "material" de la garnita. Este singurul loc din tara unde am mancat o astfel de tochitura. Si a fost cea mai buna. Restul sunt niste tocanite de fapt. Recomand!!
Locații recomandate