/Olt/Hotel

Paradis 2000

Str. Lipatti Dinu, 31, Slatina, Olt, 230086, Slatina, România

Paradis 2000
Hotel
3.6
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9J4+4M Slatina, România
+40 249 416 218
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Onea
Adrian Onea2 ani în urmă
Țărănism infect din partea patronului... Am plătit, am mers în cameră iar condițiile au fost mult sub 3 stele... Cabina de duş corodată şi nespălată cu o uşă ce nu se deschidea, pete pe cearceaful din pat, lipsa de curățenie în cameră. Am anulat imediat, şi am fost luat la mişto de către patron, care chiar a şi țipat la mine. Nu recomand! Mergeți la City Hotel.
Laurentiu Titu
Laurentiu Titu4 ani în urmă
Hotelul e cotat 3 stele. Conditiile de cazare sunt bune. Camerele sunt curate. Totusi, am gasit in alta parte hoteluri din aceeasi categorie care ofereau conditii mult mai bune la acelasi pret sau chiar mai mic Nu serveau decat mic dejun, care nu era inclus in pretul camerei. Una peste alta, pretul (125 lei camera twin) este unul destul de mic in Slatina.
Costel Moise
Costel Moise4 ani în urmă
Din pacate,locatia este de 2 stele,nu de 3. Camera extrem de mica,cabina de dus din 1900,oxidata si exfoliata, aerul conditionat din 1900 si el,nu baga mai deloc nici cald,nici rece,draperia deasupra patului in zona pernelor,statea atarnata doar intr-un diblu (te trezeai in toiul noptii cu ceva dur in cap:)) )
Denisa Predicioiu
Denisa Predicioiu2 ani în urmă
Camera foarte murdară, nici nu cred ca trecuse camerista pe acolo, gunoiul nedus, o sticlă goală de băutură pe noptieră, chiuveta si dusul murdare, nu mai spun de minibar care avea zeama de măsline im el... Groaznic, nu stiu cum il mai tin deschis. Asemenea mizerie nu am văzut nicăieri. Nu mai zic de reguli de igienă in conditiile actuale cu corona virus.
Daniela Dabuleanu
Daniela Dabuleanu2 ani în urmă
Am făcut o rezervare pentru o noapte, ne a fost confirmată prin booking, iar când am ajuns la hotel ni s a zis ca nu mai are camere libere. Aceasta situație s a întâmplat și in cazul altei familii. Cum este posibil asa ceva?
Nitu Mihai
Nitu Mihai2 ani în urmă
Groaznic, peretii patati de vin, camera si baia cu o mizerie crunta, camera plina de tantari. Nu recomand nici macar o seara, conditii teribile.
Ionut Florin Butunoi
Ionut Florin Butunoi2 ani în urmă
Caldura era oprita dimineata. Cam neingrijit. Personalul ok. Necesita curatenie si atentie la detalii. Somnul a fost odihnitor.
Dan Vilcu
Dan Vilcu2 ani în urmă
Hotel frumos, dar curățenia cam slăbuța,
În rest mai trebuie făcut reparații una alta. Piscina de distracție și personal foarte drăguț.
Locații recomandate