/Hunedoara/Hotel

Nicoli

Strada Bradului 4, Livadia 240067, România

Nicoli
Hotel
4.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
663Q+4R Livadia, România
+40 744 701 764
nicoli.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Broasca Patriota
Broasca Patriota2 ani în urmă
o pensiune la care am fost pana acum de 3 ori iar cu aceasta data,se numara de 4 ori! nu au aer conditionat si intr-o parte a camerii sunt 2-4 musculite care vor afara doar ca nu pot sa le dau afara deoarece geamul e blocat si nu poate fi deschis.Este relativ curat,preturile nu sunt pentru cei cu portofelul de o marime mica dar sunt relativ convenabile.Pozitia pensiuni este destul de buna au si loc de parcare.Au 2 caini care pazesc pensiunea.Proprietara este o tipa buna.Ce as sugera ar fi sa se puna mult mai multa atentie in a curata camerele si in a instalarea unui sistem de aer conditionat.Ai cafea si ceai gratis! Recomand.
LUCIAN STOICA
LUCIAN STOICA4 ani în urmă
Este o pensiune din "Băile Olănești" la care am stat 10 zile, beneficiind de condiții foarte bune, apartamentul fiind spațios, dotat cu toate facilitățile necesare, inclusiv o bucătărie excelent utilată, iar proprietarii au fost foarte amabili, destul de aproape de centrul stațiunii și concluzia este că am petrecut un sejur agreabil.
Marian Nica
Marian Nica4 ani în urmă
Foarte mulțumit din toate punctele de vedere. Voi reveni ori cînd voi avea ocazia.
Dana Monica
Dana Monica5 ani în urmă
Foarte frumos locul și împrejurimile, gazdele deosebit de amabile și politicoase. De 1 decembrie ne-au făcut foc de tabără în curte și ne-au servit cu fasole cu ciolan, mămăligă, pâine făcută în casă Și murături. Totul din partea casei.
Madalin betty
Madalin betty5 ani în urmă
Super smecher locul, oameni cu caractere frumoase si peisaje care iti taie rasuflarea. Foarte incantat.
Veronica sovaila
Veronica sovaila5 ani în urmă
Curatenie,liniste,oaza de verdeata si gazde extraordinare!PS: cea mai buna paine facuta in casa !!!
Catalin Stefan
Catalin Stefan6 ani în urmă
Proprietari OK dar mai mult sau mai puțin va cam trebui să împărțiți cu ei. Terasa e frumoasă, izolată de stradă. Mai are o grădină cu acces la promenadă, o cameră de zi tip seră şi vara o terasă la ultimul etaj unde se pune o piscină gonflabilă.
Camerele sunt spațioase, cu chicineta.
Curățenia este bună. Dacă nimeriți pe vreme rece nu vă lăsați păcăliți de ideea că termostatul arată cu 3 grade mai puțin pentru că ar indica temperatura peretelui. Insistați :)
Alexandru Dragan
Alexandru Dragan6 ani în urmă
Locație foarte frumoasa, liniștită, camere spațioase, bine dotate și curate. Gazda extrem de primitoare, comunicativa și politicoasa. Toată pensiunea și curtea sunt îmbrăcate în flori! Recomand cu căldură.
Locații recomandate