/Covasna/Hotel

Saciova Hills

Saciova 527148, România

Saciova Hills
Hotel
4.9
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QXV5+79 Saciova, România
+40 745 303 980
saciovahills.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
O experiență demențială. Ne-am simțit minunat. Ospitalitatea de nota 100+ , mâncarea extraordinară, locația superbă. Se poate petrece un timp relexant la spa sau o plimbare în parcul cinegetic.
Oana stan
Oana stan2 ani în urmă
Servicii excepționale, mâncare delicioasa! Recomand și revin cu placere!
Claudia Chirtoaca
Claudia Chirtoaca2 ani în urmă
De vis ..liniste si pace..relaxare totala si bucate f bune...
Alexandru M
Alexandru M3 ani în urmă
A fost atât de frumos, încât îți trebuie talent literar să poți descrie în cuvinte așa cum merită experienta din aceasta pensiune. Zona superba, construcția, camerele și mobilierul de un bun gust desăvârșit, personalul s-a purtat de parcă făceam parte din familia patronului iar mâncarea....mâncarea a fost o poveste! Cert este că voi reveni aici cu oameni dragi!
Mihaela Draghici
Mihaela Draghici3 ani în urmă
Experienta a fost una extraordinara ... numai cuvinte de lauda, incepand cu locatia si terminand cu mancarea si oamenii pe care i-am intalnit acolo ... si mai adaug un singur lucru - daca fiica mea adolescenta in cele 3 zile, cat am stat acolo, nu s-a plans de plictiseala si a uitat de existenta telefonului - cred ca spune totul!
Felicitari si cu siguranta o sa mai revenim!
Simona
Simona2 ani în urmă
Locatie eleganta, linistita, foarte curata, cu personal amabil si atent, mancare gustoasa, fara cusur totul!
Constanta Daniela Gutu
Constanta Daniela Gutu2 ani în urmă
Totul la superlativ! Locatia de poveste, cazarea ireprosabila, cina foarte gustoasa cu specific secuiesc si ramanesc, micul dejun foarte bogat, gazdele foarte amabile si dragute, carora, cu ocazia aceasta, le mai multumesc inca o data! Recomand cu mult drag!
Robert Badea
Robert Badea2 ani în urmă
Locație situată pe un deal cu priveliște de vis! Condiții de cazare de inalt nivel si rafinament, un conac de vânătoare elegant și cochet. Și nu în ultimul rând mese la superlativ. Mic dejun extrem de bogat și foarte gustos, cine rafinate cu specific Secuiesc și Romanesc!!! Recomand cu căldură!!! Am petrecut o minivacanta de vis!!!
Locații recomandate