/Bucuresti/Hotel

AVE Hotel Parlament

Strada Sirenelor 50, București 050856, România

AVE Hotel Parlament
Hotel
3.6
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FH+CP București, România
+40 733 151 333
avehotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Micky Noky
Micky Noky4 ani în urmă
Curățenia lasă mult de dorit.
Niște gâze nesuferite in baie, paianjeni in coltul camerei, prosoape foarte uzate.
In rest, patul este deosebit de odihnitor, lenjeria foarte curată, grădina minunată și parcare spatioasă
Anamaria D.
Anamaria D.4 ani în urmă
Nu credeam ca este posibil asa ceva..dar se pare ca este..rezervare facuta pe Booking in FEBRUARIE pentru Iulie ca sa ma trezesc cu o saptamana inainte cu mesaj cum ca nu pot onora rezervarea pentru ca e prea aglomerat. Incredibil!
Alexandra Pop
Alexandra Pop5 ani în urmă
Cele 2 stele se acorda pentru personal si curătenie dar din pacate nu este o locație pe care să o recomand din următoarele motive: obiectele de decor si sanitare stau sa cada pe tine, micul dejun sub orice critică, Wifi nefunctional, căldură porneste doar dupa ce soliciti într un mod expres.
Vetuta Cuciula
Vetuta Cuciula5 ani în urmă
Nu corespund pozele cu realitatea!! Paianjeni in camera, baie, uscatorul de par nefunctional, mocheta murdara, sub pat numai doze de bere, wc-ul daca te miscai intr-o parte picai cu el.JALNIC PENTRU VILA 3 STELE!!! RUSINE CELOR CARE O ADMINISTREAZA!
Sorin Frasina
Sorin Frasina6 ani în urmă
Un hotel mic, modest dar foarte bine plasat aflat la cateva minute de Parlamentul Romaniei. Camere duble cu baie, frigider, cuptor cu microunde, televizor. Dezavantaj: camere nemodernizate. Avantaj: Wi-Fi gratuit-semnal de calitate. Marele avantaj: parcare generoasa pentru clientii hotelului, ingradita, cu acces 24/24 prin parolare pe telefon.
Radu Andriciuc
Radu Andriciuc7 ani în urmă
I-as fi oferit si 5 stele la ce ofera pentru banii oferiti. Insa mai are si lacune de finisaje. Dar pentru cine are nevoie de un loc ieftin sa doarma 1-2 nopti in Bucuresti este ideal.
Dorina Ene
Dorina Ene10 ani în urmă
Am avut ocazia sa stau o noapte la Ave Hotel Vila Parlament cu ocazia concertului Roger Waters si am fost foarte multumita. Mi s-a parut a fi unul din cele mai cosy hoteluri din Bucuresti, iar gradina este foarte frumoasa. Preturile sunt decente, iar daca vii pentru un eveniment special in Bucuresti il recomand mai ales pentru ca este situat central.
Cieaura help
Cieaura help11 ani în urmă
Am fost cazati la Ave Hotel Unirii Vila Parlament in timpul targului desfasurat la cativa pasi de locatie,la Palatul Parlamentului(Casa Poporului) unde am beneficiat de OSPITALITATE CU PERSONALITATE asa cum spune si sloganul lor.Curatenie de 10,bun gust si confort,personal foarte amabil,tarifele am inteles de la firma ca au fost mai mult decat rezonabile,strada era un pic cam pestrita in rest totul a fost super.
Locații recomandate