/Braila/Hotel

Hotel LMS

Calea Galați 9, Brăila, România

Hotel LMS
Hotel
4.2
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XFF+6C Brăila, România
+40 741 169 912
cazarelapensiune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciprian Ionut
Ciprian Ionut2 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune hoteluri din Brăila, este accesibil ca preț și beneficiază de condiții deosebite. Gazdele sunt primitoare, cu mintea deschisă și oricând dispuse să ajute! Revin oricând cu drag!
Sebastiana Sarateanu
Sebastiana Sarateanu2 ani în urmă
O pensiune intr-o clădire istorică renovată cu bun gust. Camerele sunt mari, cu suficient spațiu . Foarte curat- camera, așternuturi, prosoape, baie. La fiecare colț de hol și chiar și in camere exista un obiect frumos- un tablou, un ornament, aranjamente inedite, o plăcere sa te reîntorci "acasă" după o zi de umblat.
Diferența fata de alte locuri de cazare frumoase o fac proprietarii! Plini de amabilitate, serviabil, mereu cu zâmbetul pe buze, fie ca este 7 dimineața sau 11 noaptea.
Mihai Carstea
Mihai Carstea2 ani în urmă
Ne-am simțit foarte bine, hotelul este amplasat central cu locuri de parcare vizavi și pe străduțele de lângă. Camerele sunt mari și amenajate cu gust. Personalul de nota 10. Sper sa revenim.
Ovidiu Cuiesdean
Ovidiu Cuiesdean2 ani în urmă
Hotelul este in centru. Placut, camere mari. Ofera o senzatie de vechi, poate un pic cam pregnant.
Micul dejun ultra generos iar daca vreti sa aflati ceva despre Braila, intrebati proprietara la receptie si va va oferi o consiliere de nota zece!
Oana Butan
Oana Butan3 ani în urmă
O pensiune caldă și primitoare. Camerele spațioase, luminoase și călduroase! Curățenie de nota 10,mâncare foarte bună și gazde de excepție! Recomand cu drag!
Miruna
Miruna2 ani în urmă
Gazda este un exemplu de ospitalitate, una dintre cele mai primitoare gazde cu care am interactionat pana in prezent. Cu toate ca am stat doar o noapte ne-am simtit ca acasa. Camera si patul au fost confortabile si ne-am odihnit foarte bine. Locatia este centrala, bine pozitionata, la cca 10 min de mers pe jos de faleza Dunarii.
Iulian Buburuz
Iulian Buburuz2 ani în urmă
Totul la superlativ! Gazde primitoare, mâncare excelenta..... La fel și vinul! Curățenie exemplara în camera și bai. Protocolul Covid respectat cu strictețe.
Paul Stancu
Paul Stancu2 ani în urmă
Este într-adevăr în centru, dar este cam oldies. Puțin cam învechit, nu este nici ceva pe stil vechi, doar clădirea este veche.
Locații recomandate