/Arges/Hotel

Hotel Posada Vidraru

DN7C - Transfagarasan, km 62 + 120, langa Barajul Vidraru, Arefu 117040, România

Hotel Posada Vidraru
Hotel
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9J7P+X9 Arefu, România
+40 372 731 169
posadavidraru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Camy Ela
Camy Ela2 ani în urmă
Ne-am dorit un sejur intr-o zona linistita si am fost placuti surprinsi de frumusetea si linistea ce o ofera zona si Hotelul.
Am avut o camera cu balcon la etajul 2,desi camerele sunt micute sunt practice si ne-a fost suficient.
Micul dejun oferit a fost ok.
Piscina hotelului este foarte bine pusa la punct,temperatura apei minunata,copilul s-a distrat grozav in piscina de copii.
Restaurantul este curat,mancarea buna si domnul Dragos (ospatar) ne-a tratat cu mult profesionalism si bun simt,cum rar mai intalnesti.
Personalul hotelului a fost amabil si dispus sa ajute cu orice informatie sau nevoie la camera. Speram sa putem reveni si vara,sunt sigura ca peisajul este si mai frumos!
Iulian Mitroi
Iulian Mitroi2 ani în urmă
Locația este super, un exemplu de ospitalitate de curățenie mâncarea foarte bună, zona de spa curată apa din piscină bună, camera foarte curată la recepție oameni deosebiți una peste alta o locație pe care o recomand, eu cu siguranță o să mai revin la vara.
Bogdan Cismaru
Bogdan Cismaru2 ani în urmă
Foarte faina locatia cu priveliste pe lac si munte. Camera curata, spatioasa, spa-ul foarte curat cu apa calda, personal foarte amabil si mancare buna. Voi mai reveni
Robert Savescu
Robert Savescu2 ani în urmă
Camera a fost foarte curata, cu priveliste catre lac, mic dejunul a fost gustos si destul de bogat, eram pregatit sa las foarte multi bani la restaurant pe baza recenziilor anterioare insa sunt preturi normale, mai ales pentru ceea ce ofera hotelul, apa din piscina parea curata, am fost tratati corespunzator si cu siguranta ne gandim sa vizitam hotelul si pe timp de vara. Multumim pentru un weekend relaxant!
Horatiu Antonescu
Horatiu Antonescu2 ani în urmă
Il recomand cu placere. Cred ca este cea mai buna cazare din zona lacului Vidraru. Camere calduroase, o piscina incalzita generoasa cu 2 saune si jacuzzi (toate ingrijite si functionale), o masa unde ai optiuni suficiente ptr dimineata, pranz si seara, jocuri de sala functionale. Felicitări!
Florin Daniel
Florin Daniel2 ani în urmă
Piscina încălzită la 37 grade a fost super, sauna, salina umeda, tenis, biliard, darts. Servirea rapida mancarea și preturile de bun simț la restaurant. Băieții de la recepție au fost de nota 10.
Angi Petrisor
Angi Petrisor2 ani în urmă
Hotelul este pozitionat excelent,pe malul lacului.Camerele ok, din camera noastra vedeam lacul din lateral.Piscina frumoasa
, apa era suficient de calda.
Micul dejun cam limitat ca si optiuni.
Mirela Voican
Mirela Voican2 ani în urmă
Loc de joacă pt copii, loc de joacă pt adulți, cazare bună, piscină, saună, la mâncare mai au puțin de lucrat.Micul dejun inclus în prețul camerei foarte diversificat.Una peste alta o locație de nesărait.
Locații recomandate