/Alba/Hotel

Pensiunea Select

Strada Biruinței, Alba Iulia, România

Pensiunea Select
Hotel
4.4
636 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2HM3+7V Alba Iulia, România
+40 358 401 835
selectalba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Codescu
Sorin Codescu2 ani în urmă
Foarte curat. M-a surprins plăcut faptul că am fost așteptat chiar și după miezul nopții.
Jancsi
Jancsi2 ani în urmă
Conditii bune,mancarea fara repros la fel si personalul.
Recomand.
Gabriela Marin
Gabriela Marin2 ani în urmă
Oamenii calzi la suflet, camera mare si liniștea de care ai nevoie. Mâncarea foarte bună, recomand papanasii casei si clătitele cu nuca si miere!
Maia Gr
Maia Gr2 ani în urmă
Cazare ok, mic dejun in cateva variante! Personal amabil!
Alexe Robert
Alexe Robert2 ani în urmă
O pensiune foarte frumoasa cu un raport pret/calitate foarte bun atat pentru cazare cat si pentru mancare. Am avut cateva solicitari legate de aranjarea camerei si m-au ajutat cu mare drag. Nu am decat sa o recomand !
Custom Bike
Custom Bike2 ani în urmă
Exact ce am avut nevoie, un loc călduros sa dormim și să facem o baie calda după fiecare zi de alergat prin Ardeal. Recomand pulpele de pui la grătar cu cartofi aurii. Preturi decente și confort.
Niculaie Apostu
Niculaie Apostu2 ani în urmă
Se încadrează foarte bine în rândul pensiunilor de tranzit, personalul este foarte amabil dar utilitățile lasă de dorit, dușul defect, aerul condiționat decuplat frigiderul nu îngheață, deci pentru o noapte nu-i rău!
Sebastian Maxim
Sebastian Maxim2 ani în urmă
Nimic adevărat din recenziile celorlalți, o singura persoana la recepție si servește la bar Vineri seară 20 august 2021(restaurantprobabil doar pentru nunti și botezur) după 20 de minute de așteptare ca avea treaba pe sus...., mizerie pe hol si in camera, păianjeni unde vezi cu ochii, becuri cat o lumânare, sa nu zicem ca nu este lumina. Baia infecta, dusul cu para fixa pentru 1.60 inaltime daca nu iti cade in cap. Vasul de WC la vreo maxim 30 cm de cabina de dus
....ca doar ce iti trebuie loc...asta este, dai cu capul în cabina de dus și iti trece. Personalul pensiunii nu prea exista, suna la nr. tel. sa vina la recepție, suna sa vina la bar
.. la 19:00. Si 200 lei pe noapte ... urat, cocalaresc tare, nu recomand nici măcar pentru cei cu puține pretenții, tranzit, etc.
Locații recomandate