/Neamt/Hostal

Pensiunea Alina

DC168, Filioara 617011, România

Pensiunea Alina
Hostal
4.4
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
572H+WH Filioara, România
+40 737 252 831
pensiuneaalinaagapia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cobzaru stefania
Cobzaru stefania2 ani în urmă
Există un nivel al muncii pe care îl numim simplu "măiestrie". Există un nivel al dăruirii pe care îl numim "performanță". Aici, la Pensiunea Alina am găsit cele două dimensiuni amintite. Adăugând dimensiunea de liniște, de pace sufletească pe care ți le oferă această zonă divină, este un loc în care TREBUIE SĂ REVENIM! FELICITĂRI! UN LOC MINUNAT!
Horiace
Horiace2 ani în urmă
Un loc de vis într-un sat frumos cu gospodari. Rar mi-a fost dat să vad o pensiune atât de primitoare, cu o curte mare și aranjata cu multe flori. Curtea are loc și pentru un mic iaz, pentru grătar, pentru un leagăn și pentru un foișor.
Camerele sunt spațioase și dotate cu mobilier autentic de lemn și au pe jos covoare, nu parchet laminat. Baia este mare, neobișnuit pentru o pensiune. Oamenii sunt, însă, resursa cea mai valoroasa a acestei pensiuni. Gazda este prietenoasa într-un mod autentic, nu spoiala obișnuită de Horeca. Băiatul ei, un tânăr frumos, mi-a arătat cum este când ai vârstă tuturor exceselor, dar rămâi politicos, îți respecți părinții și te porți cu exuberanta vârstei dar fără pic de "fițe" și "ruperi în figuri" cum se poarta pe la altii în zilele noastre.
Mâncarea e fabuloasă, simplă, dar cu gustul de odinioară.
Surpriza plăcută, pentru că am găsit o cazare si oameni de calitate cum rar mi-a fost dat.
Elena Moldovan
Elena Moldovan2 ani în urmă
O gazdă minunată, primitoare, atentă și nu în ultimul rând prietenoasă. Camere, curate, condiții excelente. Am petrecut doua revelioane cu prietenii. Am revinit vara. Ne-a surprins frumusețea locului și minunata lor grădină. Dacă vrei dai și la pește în iazul din grădină. O oază de liniște și relaxare. Ce-ți poți dori mai mult?! Vă mulțumim, fam Timofte. Vom reveni cu prima ocazie. 🥰🙂 Fam. Moldovan din Brașov.
Fejér János
Fejér János2 ani în urmă
Gazdă primitoare, locație superbă. Camere mari curate. Vă mulțumim pentru ospitalitate, nu pot decât să recomand.

Vă mulțumim frumos!
Darius C.
Darius C.2 ani în urmă
Pensiune este foarte frumoasă este curată, curte este impresionantă și mâncarea este incredibilă, ce-ți poți dori mai mult?
Recomand!!!!!
Alexandra Alexandrescu
Alexandra Alexandrescu2 ani în urmă
O oaza de liniste si relaxare, gazde primitoare, camere curate si racoroase. Vom reveni cu siguranta!
Ivona bratiloveanu
Ivona bratiloveanu2 ani în urmă
Liniste, relaxare, o gazdă super! Este a treia oară când mergem și cu siguranță vom reveni! Salutări gazdei!
Radu Gabriel
Radu Gabriel2 ani în urmă
Nu recomand aceasta pensiune nici la cei mai rai dusmani...am facut o rezervare cu o zi inainte...si cand sa ma duc...a doua zi...au spus ca sa ocupat camera...Bataie de joc...niste neseriosi...Atasez o poza cu un mesaj cu vocabularul familiei fata de mine client!!!
Locații recomandate