/Dambovita/Hostal

Satul Traditional

Stradă Cheile Sohodolului Nr 15, Runcu 217390, România

Satul Traditional
Hostal
4.5
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
444X+P7 Runcu, România
+40 762 619 542
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mitroi adrian
Mitroi adrian2 ani în urmă
Absolut magnific. Tot ceea ce îți dorești daca cauți ceva autentic..cel mai frumos weekend petrecut într-un sat tradițional 100% ... gazdele foarte comunicative din toate punctele de vedere inclusiv la partea culinara ..
Vom reveni cu prima ocazie..
Bog 1234kl
Bog 1234kl2 ani în urmă
Alegerea perfectă pentru un sejur liniștit. Tradiția românească completată de bucătăria cu specific sârbesc conferă locației premizele unui loc ideal de petrecut cu familia și prietenii. Gazdele sunt primitoare și atente turiștii unei zone a țării ce merită văzute.
Denisa Caramete
Denisa Caramete2 ani în urmă
PUR SI SIMPLU GROAZNIC ! este cea mai oribila ,,pensiune,, din Runcu. Sunt Pensiuni de 100 de ori mai frumoase . Casa Bella,Casuta din Padure. In primul rand este foarte scump,copii nu au loc de joaca,nu au o piscina,sunt doar cabane. E jalnic,nu se poate numii pensiune. Mancarea e groaznică. Nu se merita sa irosesti atatia bani pt nimic. NU MERITĂ Nici macar o stea!!!! Groaznic.
RAMONA PAVEL
RAMONA PAVEL2 ani în urmă
Gazde minunate care se pliază pe buna dispoziție a turiștilor și participă cu drag la ea. Oameni foarte atenți și foarte primitori. Se servește mâncare proaspătă. Nu căutați meniuri cu o mie de rețete. Mâncarea făcută peste zi este excepțională. Demult nu am mai mâncat un păstrăv așa de bun! Trei zile minunate la Satul Tradițional.
Trois jours d'exception au Village Traditionnel ! Recettes locales et fraîches avec vin maison tradition ! Un point repos magnifique et tranquille dans notre périple carpathien ! A faire !
Geanina Maldarescu
Geanina Maldarescu2 ani în urmă
Cea mai urata pensiune din zona Runcu, pur si simplu nu ai ce sa vezi, ce sa faci la aceasta pensiune, preturile extraordinar de scumpe...patroana are un comportament urat!!! Clientii vin o data si nu se mai intorc...pentru ca sunt fff dezamagiti de ce vad in poze si ce e real....NU RECOMAND!!!
Balasi Dana
Balasi Dana2 ani în urmă
Gazde foarte primitoare, agreabile. Curtea, gradina, casutele aranjate cu bun gust, se îmbină cu rafinament tradiționalul si dotările moderne.
Bucate preparate cu pricepere.
Recomand cu drag locația.
PS: încercați rachiul sârbesc servit de către gazde.😁
Camelia Paleologu
Camelia Paleologu2 ani în urmă
Nu știam despre această pensiune, am mers la invitația unor prieteni. Am fost încântată de căsuțele de lemn, mobilierul de lemn masiv , curtea este o oază de verdeață, aer curat, totul foarte bine îngrijit, iar gazdele primitoare, gata sa-ți pregătească ce dorești să mănânci, amuzante, servire excelentă! Un loc unde găsești liniște și relaxare, nimic să te deranjeze. Salutăm gazdele, cu drag și vă recomandăm să mergeți, nu veți regreta!
🙋👍👍👍
Codruta Miron
Codruta Miron2 ani în urmă
Urmare a recenziei anterioare, am primit un mesaj privat din partea proprietarei, cu reprosuri jignitoare privind parerea mea liber exprimata cu privirea la experienta noastra de la aceasta locatie. Daca astfel de recenzii sunt sau nu utile viitorilor turisti decide fiecare, insa proprietarii locatiilor le-ar putea lua in calcul in contextul imbunatatirii serviciilor, astfel incat, in viitor, realitatea sa contrazica o astfel de recezie!
Locații recomandate