/Covasna/Hostal

Monte Cervo - Spirit & Spa

Strada Zânelor, Covasna 525200, România

Monte Cervo - Spirit & Spa
Hostal
4.6
280 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R6X9+8P Covasna, România
+40 744 571 161
montecervo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Serban
Andrei Serban2 ani în urmă
Desi s-a stiut inca de la momentul rezervarii (cu aproximativ doua luni inainte) ca suntem o familie cu un copil de un an si unul de patru ani, ni s-a dat apartamentul de deasupra restaurantului, unde au fost petreceri extrem de galagioase atat pe 31 dec. cat si pe 1 ian.. Cu siguranta nu vom mai reveni si nici nu vom recomanda hotelul.
Cristi draghici
Cristi draghici2 ani în urmă
Super ! Personal amabil, curățenie , mâncarea foarte gustoasa și piscina e superba !!!
Bogdan Mihaila
Bogdan Mihaila2 ani în urmă
Un sejur care mi-a reincarcat bateriile. Nu regret decat ziua in care a trebuit sa plecam. Totul nu de 4 * ci de 5* . Liniste, aer curat, servicii, amabilitate, mancare, cazare, confort, atmosfera . Abia astept sa putem reveni. Alegeti aceasta locatie si nu veti regreta nimic; sau poate doar ziua cand trebuie sa parasiti locatia.
Luca Veronica
Luca Veronica2 ani în urmă
Camera cu pereti murdari. Baia fara aerisire naturala, un miros ingrozitor, ventilatia cu un zgomot infiorator. Mobilier ...numai de 4 stele nu este.
Piscina nu poate fi folosita decat de cei cu o inaltime de peste 1,80 m sau de inotatori. La restaurant , asa si asa....Pacat de peisaj, care este mirific. Nu se justifica pretul cazarii pe noape cu ceea ce se ofera.

Fiff
George Ivan
George Ivan2 ani în urmă
Hotelul este plasat într-o zonă minunată, înconjurat de pădure, are și destul loc pentru a sta la soare, loc pentru foc de tabără.
Serviciile sunt ireproșabile, personal foarte amabil.
Mâncarea foarte bună.
Păcat că există această pandemie.
Recomand!
Alina Elena Sturzoiu
Alina Elena Sturzoiu2 ani în urmă
Un hotel elegant la marginea padurii, cu spa care cuprinde si o piscina interioara mare din care se poate iesi afara pe o terasa care se imbina armonios cu iarba din jurul hotelului. Liniște, foarte liniste! Mancare buna, personal amabil si saritor. Pe noi ne-au ajutat cu masina noastra care s-a defectat cu vreo 30 km inainte de a ajunge la hotel. Foarte curat, spatios, amenajat cu bun gust cu elemente si mobila din lemn fara sa fie apasator insa. Saltele moi, dar f comfortabile. Foarte bun pt familii cu copii. Recomand.
Viviana Toma
Viviana Toma2 ani în urmă
Ar trebui sa dau - 5 ☆ ....din experienta mea. In dimineata cazarii, eram aproape de hotel, am fost anuntata ca, din cele 3 camere duble rezervate, managerul a 'gresit" si acestea nu nai exista......in conditiile in care parcusesem deja distanta Focsani, Covasna.
Wanda
Wanda2 ani în urmă
Camere mari, curate, mâncare foarte bună, spațiul de lounge și zona spa de nota 10. Au și un mic mic loc de joacă exterior. Recomand ☺️
Locații recomandate