/Cluj/Hostal

Hotel Olimp

Strada Observatorului 82-86, Cluj-Napoca 400352, România

Hotel Olimp
Hostal
3.8
579 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3P+W2 Cluj-Napoca, România
+40 740 116 699
hotel-olimp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Tomaru
George Tomaru2 ani în urmă
Un mecanism foarte bun de închiriere a camerelor. Cartele de acces la intrare pentru camera si pentru intrarea în hotel pe timp de noapte. Camere foarte curate cu tot necesarul. Era ok sa avem ai niste papuci de camera, dar astea sunt doar niste observații minore. Recomand.
Iulia maria
Iulia maria2 ani în urmă
am făcut rezervare, am ajuns, nu era nimeni, mi-am primit cartela printr-o cutie. am ajuns in camera, usa nu se inchidea de niciun fel, miros foarte neplacut. nu am avut cu cine sa imi rezolv problema
Stefan Cucu
Stefan Cucu2 ani în urmă
Super , recomand sa rezervati cu mic dejun inclus, e foarte bogat si au o cafea excelenta . Nota 10
Roman Alexandra
Roman Alexandra2 ani în urmă
Camera arata ok, dar au fost și multe nereguli: capacul de la toaleta nu era fixat, ușa de la toaleta nu se închidea, pernele erau cam vechi, dacă deschideam geamul sa aerisim intra miros de mâncare, se auzea tot din camera vecina, patul scartaia iar în camera nu a venit sa ne facă nimeni curățenie timp de 3 zile pe motiv de pandemie.
Sunt ușor dezamăgită.
Camelia Răulea
Camelia Răulea2 ani în urmă
La geamul camerei rezervate erau perne să nu intre frigul.Caldura puțină.Pret 325 lei pe noapte.pentru ce acest pret? Nu recomand.
Eliza Maria
Eliza Maria2 ani în urmă
Am avut o rezervare la Hotel Olimp - Cluj Napoca pentru perioada 2 nopti, facuta prin BOOOKING pentru o Cameră Dublă Deluxe. Mentionez ca am anuntat Hotelul ca ne vom caza in jur de ora 19:00-20:00 deoarece am plecat mai tarziu din Bucuresti. Cand am sunat sa anuntam sosirea mai tarziu la locatie, am verificat si daca este totul in regula cu rezervarea noastra.
Telefonic am vb cu o domnisoara care ne-a asigurat ca totul este ok cu camera dubla de luxe rezervata prin intermediul booking, si ne-au anuntat ca nu vor fi prezenti la ora la care ajungem noi si ne lasa intr-o caseta cheia camerei. Am primit ulterior un mesaj pe telefon cu informatiile despre hotel.

Am ajuns la hotel, ca sa constatam ca ni s-a dat o alta camera decat cea rezervata - camera 108 , la etaj. Nu seamana deloc din poze cu ceea ce este aratat pe booking , nici nu am fost informati ca ni se ofera altceva. Am sunat la numarul de telefon de pe care am primit mesajul cu informatiile si ne-a raspuns un domn care a refuzat sa se prezinte. Mai mult decat atat a refuzat sa ne faca anularea camerei. Acesta a spus ca au schimbat camerele ca nu au avut altceva disponibil si ca daca nu vrem sa ramanem putem sa plecam refuzand sa faca anularea rezervarii. Nu am dorit sa ramanem intr-o camera plina de igrasie, cu gresie pe jos, mizerie, o canapea murdara si la un hotel care face reclama mincinoasa.
Toata experienta cu acest hotel a fost o bataie de joc. Mentionez ca am reusit totusi sa anulam rezervarea prin sistemul booking desi telefonic initial au refuzat sa faca anularea.
NU recomandam acest hotel.
Corina Ularu
Corina Ularu2 ani în urmă
Camera ok,curat.. personal ok..eu am fost cu bebe mic,ceea ce nu a fost ok a fost faptul ca restaurantul era inchis...nu se gatea..a trebuit sa comandam mancare!in rest f ok adica pt noi a fost ok!am ales hotelul fiind cel mai aproape de clinicile regina maria unde aveam nevoie sa mergem cu bebe!o sa mai revenim!
Catalin Vanatoru
Catalin Vanatoru2 ani în urmă
Destul de decent... Un miros un pic inchis cand intri in camera. Un pic de galagie facuta de curierii pentru cele 3 restaurante de delevery de la parter.. Supermarket vis-a-vis si 2 restaurante locatie excelenta la 2 km de centrul Clujului
Locații recomandate