/Caras severin/Hostal

Rocker’s Inn

DJ571 763, Sasca Montană 327330, România

Rocker’s Inn
Hostal
4.5
350 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VPFH+RF Sasca Montană, România
+40 726 179 062
rockersinn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doina Danaiata
Doina Danaiata2 ani în urmă
Rocker's Inn merita fara nici o rezerva nota maxima. Camerele sunt surprinzatoare prin designul extrem de creativ. Paturile sunt confortabile, plapumele un pic cam groase pentru nopti de vara. Colectia de carti din camera Progressiv e incredibila. Calitatea serviciilor este una de top. Servirea celor trei mese sub forma de bufet suedez e o idee excelenta. Varietatea felurilor si rafinamentul bucatarului sunt de apreciat. La capitolul bautura, am savurat vinuri de calitate la preturi rezonabile. Personalul e foarte bine selectat, ireprosabil ca atitudine si profesionalism. Piscina cu apa incalzita, plus sauna si jacuzzi, sunt cireasa de pe tort a hotelului. Nota 10 cu felicitari!
Mihaela svet
Mihaela svet2 ani în urmă
O super experiență! Super servicii si oameni deschiși și amabili, într-o locație inedita. O placere sa descoperi camerele cu teme muzicale diferite, sa asculti muzica rock in spatiile comune si sa te bucuri de toate facilitățile oferite. Mancarea delicioasă, pe care o savurai cu mai mare pofta dupa ce reveneai de pe traseele din zona. De revenit! 🤘 💚🤘
Diana Cismaru
Diana Cismaru2 ani în urmă
O locație excelenta din zona Cheile Nerei. Camera a fost extrem de curată și frumos amenajată, personalul a fost foarte atent cu clienții. Piscina și jacuzziul și ele curate și foarte drăguțe.
Nu mi-a plăcut faptul ca nu exista aere condiționate in camera, iar la 3 stele, 500 de lei pe noapte, consider ca e musai. Am nimerit o perioada foarte călduroasă, iar ventilatorul din camera nu făcea fata.
Am mai reveni cu plăcerea, cu condiția aerului condiționat in camere.
Dogaru Daniela
Dogaru Daniela2 ani în urmă
O experienţă foarte placută, pe care dorim să o repetăm!
Locație frumoasă, poziție foarte bună, vedere și liniște deosebite, tot personalul politicos și foarte amabil, comunicarea excelentă, curaţenie impecabilă peste tot, camere personalizate şi confortabile, echipate cu: frigider, fierbător, espressor, cafea şi ceai, uscător de păr, etc., facilități de spa și acces la jacuzzi, saună, piscină încălzită, prosoape de plajă, șezlonguri cu saltele, toate incluse în preţul cazării, posibilități multiple de drumeții prin împrejurimi.
Mic dejun diversificat pentru toate gusturile, cafea foarte bună. Prânzul şi cina variate şi delicioase. Merita toţi banii....totul a fost minunat!. Imi pare rău pentru „cârcotaşi” însă pentru noi, a fost exact cum am descris. Eu ofer 5* + FELICITĂRI întregii echipe "Rocker’s Inn"
Stefania V
Stefania V2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Pensiunea este frumos amenajată, curată, camerele sunt spațioase cu paturi confortabile, personalul este instruit și amabil, mancarea este proaspătă, gătită numai în ziua servirii, foarte gustoasă și satisface in totalitate toate gusturile.
Liviu Spataru
Liviu Spataru2 ani în urmă
Cazare si mancare buna,piscina si jacuzzi sunt bine venite. Au si biciclete,dar nu le-am incercat.
Problema e DRUMUL pana acolo,nu am mai vazut un drum asa de prost de 20 de ani!
Vasile Muntean
Vasile Muntean2 ani în urmă
Locație aparte, diferita fata de restul. Fiecare camera decorata altfel. Personalul super ok, curățenie... Se acorda o atenție deosebita clienților. Trasee montane și obiective turistice de vizitat în apropiere.
Leonardo MANESCU
Leonardo MANESCU2 ani în urmă
Personal ospitalier. Mâncare bună dar diversitate mică și cantități prea mici pentru a le ajunge tuturor. Se întâmplă că anumite feluri de mâncare sa nu ajungă pentru toți.
Locații recomandate