/Botosani/Hostal

Dallas Restaurant

Aleea Scipione Badescu nr 2, Botoșani 710161, România

Dallas Restaurant
Hostal
4.2
377 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMR2+H9 Botoșani, România
+40 374 992 994
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
Am am participat la câteva petreceri reușite la restaurant Dallas Botoșani, lângă parcul Mihai Eminescu, în special evenimente de grup: baluri de absolvire ale liceenilor, întâlniri ale tinerilor,seri de Karaoke, spectacole oferite de asociații muzicale din Botoșani. Atmosfera a fost deosebit de agreabilă, atât datorită participanților cât și gazdelor, îndeosebi în ceea ce privește antrenul și fondul muzical.
Nicolae Gradimariu
Nicolae Gradimariu2 ani în urmă
O locație super. Nu ezitați să vă convingeti!
Carmen Bucatariu
Carmen Bucatariu2 ani în urmă
Arata bine. Mâncare bună. Sarmalele nu au fost pe gustul meu. Friptura foarte bună. Ar trebui puțin reparat pe la baie. Despărțitoare de la separeuri se pot repara pentru a nu da acel aspect de neglijent. Sala curata. Mesele interesante. Ospătari drăguți.
Ioana Bahmăt
Ioana Bahmăt2 ani în urmă
Sala și mesele sunt frumoase, mâncarea lasa de dorit. Aperitivul cât de cât,la felul 2 a fost piept de curcan și nu are nimic interesant, doar fiert și tăiat felii,sosul era bun doar ca carnea ar fi mers trasa un pic în sos sau la tava cât sa ii dea o aroma. Sarmalele f sărate și friptura subțire, cartofii acri. Sper sa nu mai am nunți aici.
Bogdan Cozma
Bogdan Cozma2 ani în urmă
Vrei sa închizi geamul dar îți cade, vrei sa pui prosopul in baie și cade suportul, vrei sa tragi draperii și cade cornișa, te așezi in pat și se rupe patul, când suni ți se spune ca avem 2 evenimente și ca avem treaba! Dacă mai veniți si cu copii mai întâi sa faceți curatenie in camera deoarece puteți găsi ace, monede si cioburi de sticla de praf nici măcar nu mai vorbim! De aici trageți concluzii!
Mirela Lucia
Mirela Lucia2 ani în urmă
Anul trecut ma-m cazat aici și am fost mulțumită. Curățenie, căldură , am fost în ianuarie .Anul acesta am revenit doar ca să mănânc. Personal amabil și să nu uit recomand și cafeaua de aici.
Ovidiu sinculei
Ovidiu sinculei2 ani în urmă
Local frumos si elegant iar personalul de nota 10!
O.
O.2 ani în urmă
Pozitiv: Camerele sunt foarte curate si mobilate cu bun gust iar personalul amabil si open-minded.. Negativ: Conditiile au fost excelente! Singura problema a fost ca filtrul aparatului de aer conditionat nu era curatat corespunzator..
Locații recomandate