/Arges/Hostal

Blue Night

Strada Trivale 5-7, Pitești, România

Blue Night
Hostal
3.9
255 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV58+G8 Pitești, România
+40 248 222 707
blue-night.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Crenguta
Crenguta4 ani în urmă
Locatie foarte frumoasa. Camerele mereu curate. Baie frumoasa si spatioasa. Nu exista probleme cu apa calda sau caldura. Micul dejun este satios. La receptie se poate servi o ceasca de cafea sau de ceai. Design-ul este placut si pozitionarea este foarte buna fata de centrul orasului.
Aurelia vidovici
Aurelia vidovici4 ani în urmă
Din pacate, sau din fericire nu am putut sa stau in acest hotel.
Am facut o rezervare telefonica pentru data de 15.06.2019, dorind sa platesc folosind tichete de vacanta. Mi s-a spus ca pretul pentru tichete este mai mare: 200lei fata de 187lei. Am acceptat.
Cand am ajuns la hotel am aflat ca nu se poate deoarece tichetele mele, valabile pana pe 30 iunie 2019, de fapt nu mai sunt valabile pentru ei. Doamna Cristina, inlocuitorul managerului aflat in concediu, mi-a spus ca este prea complicat pentru ei sa trimita tichetele mele pana la sfarsitul lunii, asa ca nu ma poate caza.
Am crezut ca ma poate ajuta chiar managerul hotelului, asa ca
l-am contactat telefonic, dar am fost informata ca rezervarea mea telefonica poate fi anulata de hotel oricand fara nicio justificare si fara sa fiu anuntata si asta s-a si intamplat.
Concluzia: Ocoliti aceasta locatie.
Cgal21 cgal21
Cgal21 cgal214 ani în urmă
Cand am ajuns la cazare, am aflat ca politicile cu privire la plata si rezervarea anticipata nu corespund cu informatiile pe care ni le furnizasera la momentul rezervarii. Personalul hotelului a fost nepoliticos si nu a dorit sa rezolve problema - " daca nu va convine, puteti pleca".
Szekely Istvan
Szekely Istvan4 ani în urmă
Un hotel cotat la 3 stele,însă e mai aproape de 4 stele,cu personal amabil,camere curate,mari,bine dotate.Recomand oricui să se cazeze la acest hotel modern. Noi când vom tranzita Piteștiul,vom reveni cu plăcere aici.
Mihaela Mitisoi
Mihaela Mitisoi5 ani în urmă
Aveti mare grija, cea mai mare țeapă sa faceti evenimente aici. Patronul e pus numai pe "ars" clientii. Personalul trage de timp sa servească la mese(2 ospatari bine instruiti de patron), patron care se plimba din 5 in 5 min prin sala in papuci si sosete albe, incearca pe orice parte sa faca economie inclusiv la aerul conditionat. Am fost la 3 evenimente acolo si finalul a fost cu cearta, patronul pune meniuri in plus si inchide petrecerea neconform contractului. Nu vreau sa mai calc in viata mea in acel local si va sfatuiesc sa nu aveti contact cu acest om !
Iulian Ghita
Iulian Ghita5 ani în urmă
Atentie! In pretul camerei nu intră si aerul conditionat,trebuie sa platesti separat.la receptie ,o mare tampenie.in rest e OK
Nicky Nails
Nicky Nails6 ani în urmă
Ocoliți aceasta locație!Mirosul nu e tocmai ce ar trebui,daca faceți vreun dus se umple toată baia cu apa pt ca nu funcționează canalizarea.Cu excepția fetelor de la Recepție,serviciile lasă mult de dorit,prosoapele se schimba la 4 zile,iar daca rogi la Recepție sa le schimbe rămâi fara prosoape total.Avand in vedere toate aceste lucruri prețul este exagerat de mare!!
Bogdan Patrichi
Bogdan Patrichi6 ani în urmă
Preț/calitate ok. Camere spațioase și curate . Varul pe pereți in unele locuri decojit/crăpat. Băile ok . Paturile confortabile. Frigider in camera. Mic dejun fix in 3 variante . Parcare proprie. Merita
Locații recomandate