/Arges/Hostal

Motel Meșterul Manole

Str. Albești 34, Curtea de Argeș 115300, România

Motel Meșterul Manole
Hostal
3.8
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M7C+FG Curtea de Argeș, România
+40 771 341 941
transfagarasan.travel
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andra Oancea
Andra Oancea2 ani în urmă
Calitate-preț este ideal. Descrierea ca în poze. Arată foarte bine, îngrijit și curat. Doamna de la recepție este o scumpă, simț al umorului foarte bine dezvoltat, deși la primire nu am avut caviar și șampanie, am primit un zâmbet larg și o privire primitoare. Au locuri de parcare suficiente.
Sandel Raileanu
Sandel Raileanu2 ani în urmă
Frumos,curat, doamna care ne-a primit foarte zâmbitoare dar problema este la baie (mirosul de canal ) și cum să-ți închiriezi restaurantul când ai persoane cazate la motel.
BB MG
BB MG2 ani în urmă
O gazdă primitoare unde te odihnești ptr următoarele trasee....
Aurita Clota
Aurita Clota2 ani în urmă
Buna ziua ! Am avut ocazia aceasta sa pot dormi la pensiunea aceasta, a fost o seara de vis , am fost foarte mulțumită.Multumesc frumos pentru tot personalul din cadrul incintei , a fost serviciile la mare înălțime. Va pup. Si as dori sa mai trec la anul pe la pensiunea aceasta Meșterul Manole. Conditle au fost super , la mare calitate.
Betty Roberta
Betty Roberta2 ani în urmă
Gazda primitoare,curatenie,camere mai modernesi pret de bun simt😊
Cezar Miron
Cezar Miron2 ani în urmă
Locația a fost renovată recent, camerele sunt curate și spațioase. Am citit recenziile anterioare și nu înțeleg de ce sunt așa de răutăcioase. Oamenii ar trebui să țină cont de prețul unui serviciu (unul mic în această unitate de cazare) atunci când evaluează acel serviciu.
Novaceanu Cristina
Novaceanu Cristina2 ani în urmă
Pat mic 1.4m. Miros de canalizare în baie, igrasie, paienjeni, praf(curățenie superficială). Trezirea a fost la ora 6:30 datorată zgomotului de utilaje (în spatele motelului este un șantier). Preturile de pe turistinfo.ro nu sunt valabile.
Prețul este de 130ron pentru o camera dubla, iar pentru cea triplă este de 150ron.
Marian oprea
Marian oprea2 ani în urmă
Neprofesioniști (amatori sau profitori).... Am rezervat cu plata online 2 camere înainte cu o săptămână iar când am ajuns la locație ni s-a spus ca nu avem camerele respective(ora 22.00)....Nu recomand!
Locații recomandate