/Vrancea/Gradinita

SMART CLUB gradinita si after school

Strada Câmpului 1, Focșani 620172, România

SMART CLUB gradinita si after school
Gradinita
3.2
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5QJ+H9 Focșani, România
+40 725 404 142
smartclubfocsani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doar Eu
Doar Eu2 ani în urmă
Gradinita aceasta a devenit ca o a doua casa pentru noi! Nu cred ca o sa le pot multumi vreodata pentru toata atentia si iubirea oferita copilului meu.🤗❤️ Ii recomand din tot sufletul si cred ca orice copil ar merita anii copilăriei intr-un mediu in care sunt înțeleși, incurajati si iubiti! 🙏
Monik Maris
Monik Maris2 ani în urmă
(Tradus de Google) Întotdeauna prezent cu cele mai bune servicii și sfaturi.

(Original)
Always present with best services and advices.
Vlad Hanta
Vlad Hanta2 ani în urmă
Corectitudine si grija fata de copii si de dezvoltarea acestora.In cei 5 ani petrecuti aici,Smart a devenit o a doua familie,unde s-au acumulat experiente si trairi unice.Multumim!
Mirela Preda
Mirela Preda2 ani în urmă
Se pare ca pentru dvs banii sunt mai presus de oameni iar recenziile negative prezente pe rețele de socializare sunt reale! Este evident ca NU copii și nevoile lor sunt ținta dvs…
Josnic!
Mioara Manolache
Mioara Manolache2 ani în urmă
Sinceritate, corectitudine, grija
Cristian Codreanu
Cristian Codreanu2 ani în urmă
Susțin ce a spus " Burebista ", directoarea vorbește exact ca o femeie de 2 clase , eu nu as avea curaj sa las copilul în preajma unui asemenea specimen !
Alexandru Capmare
Alexandru Capmare4 ani în urmă
Burebista
Burebista2 ani în urmă
O stea este mult. Directoarea este o persoană extrem de dificilă, ca să nu spun altfel. Comunicare spre zero. Ai impresia că te-ai prezentat la Înalta Poartă. Atitudine extrem de arogantă. Încercând să aflu un răspuns de la directoare, am avut impresia că mai era puțin și eram scos în fața careului, eventual pus pe coji de nucă în colțul clasei. În niciun caz nu ai voie (!) să discuți cu educatoarea, ci doar cu directoarea, tartora locației. Pe principiul "take it, or leave it". Când e vorba de sănătatea psihică și fizică a copilului meu și totodată banii pe care îi plătești (care nu sunt puțini), am pretenția să mi se răspundă la întrebări, nu mai zic de bun simț și bună voință. Această apucată mi-a scos pur și simplu copilul din grădiniță, la cinci minute după ce l-am adus, întrucât mi-am permis să solicit numărul de telefon al educatoarei, ca să pot comunica în mod direct și cu dumneaei.
Locații recomandate