/Valcea/Gradinita

Bobul de Muștar

Strada Ferdinand nr. 2A, Râmnicu Vâlcea 240000, România

Bobul de Muștar
Gradinita
4.8
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
494G+FR Râmnicu Vâlcea, România
+40 744 637 702
bobuldemustar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sandra Smaranda
Sandra Smaranda2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere, dacă Denisa și Adi ANESCU nu ar fi/locui acolo, Bobul de Muștar… ar putea să dea roade :)
Pentru ei, e doar un business, nu ceva din suflet, așa cum pretind.
Îl bagă pe Dumnezeu în tot dar faptele pe care le fac sunt împotriva cuvântului Lui. Ca de exemplu, judecă și pun etichete copilașilor de față cu ei, ceea ce nu e deloc normal. Adi se răstește la ei ba chiar îi lovește. Eu am fost de față deoarece am predat acolo. M-am dedicat total grupei mele și i-am format cu multă iubire, calmitate și interes, dar până la urmă, s-a umplut paharul și a trebuit să renunț pentru că nu mai suportam să văd atâta nedreptate. Ei bine, “conducerea” a dat un mesaj explicativ părinților… de toată rușinea. :) Nu m-a mișcat deoarece orașul e mic iar Dumnezeu este mare și toate se reglează de la sine.
Un after school ar trebui sa aibă un mediu sănătos cu oameni sănătoși, nu săriți de pe fix… la propriu.
Nu recomand. O să am grijă pe ce mână îmi las copiii în grijă!
Dicu Oriana
Dicu Oriana2 ani în urmă
“Profesorul este ca o lumânare care ii luminează pe alții, consumându-se pe sine!”
Dragostea și dăruirea față de modelarea viitoarelor generații definesc Bobul de Muștar!
Calitatea și profesionalismul definesc întregul colectiv al profesorilor din Bob.
Liniștea, armonia și buna dispoziție sunt mereu prezente, ceea ce fac ca dezvoltarea propice a micuților să se realizeze.👩🏻‍🏫
Gabriel Vasiloiu
Gabriel Vasiloiu2 ani în urmă
Munca cu omul este dificilă, iar cu copiii implică mult efort și multă dăruire. Ce am întâlnit la Bob? Multă pasiune și dorința de a dezvolta și realiza un proiect, prin care cei mici pot crește foarte frumos, spiritual și intelectual, devenind conștienți încă de acum de valoarea lor. Interacțiunea zilnică cu copiii, arată că socializarea lor și implicarea cadrelor didactice, determina creșterea abilitaților și a dezvoltării intelectuale a copiilor. Poate s-au făcut și greșeli, dar acestea sunt inerente, nimeni nu este perfect. Prevăd o evoluție frumoasă pentru viitor Bobului.
Alexandra O.
Alexandra O.2 ani în urmă
Colaborarea mea cu echipa de la Bob poate fi descrisă prin respect reciproc, comunicare și feed-back constructiv, toate pentru o bună dezvoltare cognitivă a copiilor care vin aici. Am găsit un mediu în care mi-am putut desfășura frumos activitatea, echipa punându-mi la dispoziție resursele necesare derulării optime a orelor mele. De fiecare dată când mi s-a deschis ușa, am fost primită cu zâmbete și voie bună de către personal și copii, ceea ce mi-a conferit starea de bine atât de necesară în actul didactic. Mult succes și spor în toate proiectele prezente și viitoare!
Elena Marinescu
Elena Marinescu2 ani în urmă
Bobul de muștar este locul unde copiii au ocazia sa se dezvolte personal și sa capete atât de multe calități minunate. Este locul ce îmbina toate activitățile necasare copiilor intre 6-18 ani. Este un mediu plin de dragoste,pace si ateliere unice. Bobul de muștar si oamenii care sunt acolo sunt o minune. Va Multumesc pentru cea mai placuta experiența.
Madalina Cioangher
Madalina Cioangher2 ani în urmă
“Needucatii “ vor educatie si ambient bun pentru copilul lor
Vorbe spuse de copilul nostru ne-au facut sa ne punem intrebari , iar adevarul l-am aflat de la oameni din interior

Mi se pare chiar normal sa puneti poze cu , copilul cand este fericit nu cand plange…Copilul nu stie ca dvs comandati portii mai putine decat trebuie . Ce va pot spune ca eu ma bucur ca am aflat ce este acolo si am retras copilul .
Loredana Codreanu
Loredana Codreanu2 ani în urmă
''Toți suntem fiii unei mari familii''-Sf.Ioan Gura de Aur
Asta am simțit in momentul în care am pășit sfioasa în casa acestei mari familii.Toate emoțiile au disparut în momentul în care mediul primitor și bucuria copiilor,m-au făcut sa-mi întăresc convingerile,ca am ales locul potrivit.
Ambianta este una relaxanta,activitățile interactive se împletesc armonios cu creativitatea și inteligenta micilor școlari.Ei sunt cei care incununa activitatea mea de cadru didactic, cu bucuria de culege împreună roadele muncii în echipa.
Sunt mandra ca fac parte din aceasta MARE FAMILIE A BOBULUI!
ANA MARIA CONSTANTIN
ANA MARIA CONSTANTIN2 ani în urmă
Este un loc de vis pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere psihic, emoțional și fizic. Investiția in propriul copil cred ca este cea mai profitabila investiție pe termen lung, iar copiii ce frecventează acest after sunt dovada vie a acestui fapt.
Locații recomandate