/Timis/Gradinita

Gradinita - KIPINA Timisoara

Calea Torontalului 87B, Timișoara 300633, România

Gradinita - KIPINA Timisoara
Gradinita
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6G6+W3 Timișoara, România
+40 770 224 435
timisoara.kipinakids.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Ianto
Diana Ianto2 ani în urmă
Kipina pentru noi este un loc de poveste cu doamne educatoare blande si mereu pline de idei creative. O gradinita in care s-a investit foarte mult in interesul copiilor, astfel ca tot spatiul creat satisface cele mai exigente gusturi. Recomand cu toata increderea!
LAVINIA VLADAREANU
LAVINIA VLADAREANU2 ani în urmă
Ar fi fooarte multe de spus si totul doar de bine!
Garantez ca este cel mai inalt standard pe care il intalnesti in Timisoara la momentul actual in materie de gradinite, de la spatiu pana la metode de lucru cu copiii! Cat despre OAMENII implicati....fara cuvinte! SUNT MINUNATI! Dar cum spuneam, nu va puteti convinge decat vizitandu-i!
Oana Bozgan
Oana Bozgan2 ani în urmă
Staff profesionist, prietenos si dedicat. Spatiul este exact cum se vede in poze, un loc special cu adevarat. Programul este trimis pe email saptamanal, la fel si meniul. Multumim Kipina pentru serviciul de top oferit!
Roxana Adina
Roxana Adina2 ani în urmă
Un loc primitor, unde te simți ca acasă. Dar e chiar mai bine, pentru ca sunt și mulți copii, parteneri de joaca. Iar doamnele sunt the best! Poate de aceea vrea fetita mea aici și în weekend 😅.
Popa Ana-Maria
Popa Ana-Maria2 ani în urmă
Un loc cald, primitor, perfect pentru dezvoltarea armonioasă a oricărui copil. Educatoarele sunt pregătite profesional iar conducerea este extrem serioasă și profesionistă. Recomand cu drag!
Tina na
Tina na2 ani în urmă
O gradinita extraordinara!! Suntem foarte multumiti de evolutia copilului nostru. Personalul este de nota 10! Recomand cu drag!
Ottilia Toporan
Ottilia Toporan2 ani în urmă
Un loc al iubiri pentru copii! Profesionalism, demers pedagogic la cele mai inalte standarde.
Andreea Ecobici
Andreea Ecobici2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este a doua noastră casă. Fetița noastră se simte iubită și învață constant lucruri noi prin joc. Întotdeauna dornic de a merge acolo pentru a începe o zi nouă și distractivă.

(Original)
It's our second home. Our little girl feels loved and constantly learns new things through play. Alway eager to go there to start a new and fun day.
Locații recomandate