/Sibiu/Gradinita

Magic Education Montessori

Piața Tălmaciu nr 14, Sibiu 550143, România

Magic Education Montessori
Gradinita
4.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4GJ+4Q Sibiu, România
+40 729 380 899
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Bondoroi
Daniel Bondoroi2 ani în urmă
Cata fericire incape intr-un copil?
Incredibil de multa!

Fetita noastra Nora umbla la MEM deja de 3 ani. Fiindca pe fiica noastra mare o duc la afterschool la aceeasi locatie mai am uneori ocazia sa imi vad micuta interactionand in curte.
Nu cred ca exista cuvinte care sa exprime sentimentul de libertate, fericire si curiozitate care il vad in ea de fiecare data.
Imaginea ei ar putea fi introdusa in dex la definitia copilariei fericite.

Asta se vede si cand vine acasa si povesteste incantata de ce s-a intamplat, ce i-a placut si ce activitati au facut.
In prima zi de dupa vacanta, cand am intrat pe strada gradinitei Nora a inceput sa cante de bucurie "yeey, am ajuns la gradi, am ajuns la gradi!".

Ma bucur ca am ales acest loc minunat in care copilul este educat in spiritul comunicarii, al gasirii solutiilor, al incurajarii independentei si stimei de sine sanatoase.

Vedem cum sub ochii nostri creste un copil sanatos, cu valori si obiceiuri bune.
Ea are parte acolo de experiente care vor fi fundamentul pentru o viata implinita.

Multumim pentru tot si va rog continuati sa faceti o treaba la fel de buna si in continuare!
Paul Teliceanu
Paul Teliceanu2 ani în urmă
Proprietar cu grave probleme de comunicare!
Nu inteleg de ce imi raspundeti cu raspunsul dat sotiei mele. Am discutat de mai multe ori cu dumneavoastră si de fiecare data v-ati atacat. De ce? Nu pot sa-mi dau seama. Si acum daca doriti putem sa vorbim doar ca dumneavoastră nu faceti nici un efort sa ascultati. Cat despre ce i-ati raspuns sotiei mintiti in legatura cu multe lucruri. Nu are rost sa detaliez ca nu ajuta pe nimeni. E cam greu sa respect preavizul de 30 de zile dupa ce ati crescut preturile unilateral, iar noi nu am semnat nici un act aditional. I-ati transmis sotiei o poza in care zicea ca nu are rost sa mai continuam... Din cauza asta am si plecat.
Nicole Mirea
Nicole Mirea2 ani în urmă
Sunt "prima data" momente in viata care raman in suflet si in minte.....prima data cand te-am vazut, primul "da", prima/a doua nastere, prima serbare........voi ,echipa MEM, ati reusit sa creati o "prima serbare" amintire frumoasa cu liniste, colinde, parfum de Craciun pentru copii si mesaj de calitate pentru parinti🤗

Pentru voi toti am un singur gand : Iubiti-va pe voi insiva mai mult, dati-va voie sa gresiti mai mult, avem ocazia de a fi din nou copii.

Sarbatori cu liniste si lumina, va doresc!
Ruxandra Mata
Ruxandra Mata2 ani în urmă
Va multumesc pentru influenta pozitiva pe care o aveti zi de zi in dezvoltarea lui Radu! Pentru rabdarea, sinceritatea si energia voastra, va recomand din tot sufletul!
Mary Serbu
Mary Serbu2 ani în urmă
Multumesc din inima pentru educația cu multa blândețe data Victoriei! Va sunt recunoscătoare in fiecare zi pentru evoluția frumoasa a ei la aceasta gradinita magica. Ca e bine la gradinita văd din jocul ei preferat: de-a gradinita, ea e Ale, Mona sau Andreea și imbratiseaza și da pupici mulți, mulți, mulți la bebelușii și animalutele pe care eu le aduc la ea la gradinita. La fotografiile cu voi va mângâie și va da pupici. Imi spune mereu seara ca ii e dor de voi. Va admir și va pretuiesc, sunteți in inima mea
Otilia mules
Otilia mules2 ani în urmă
Un loc ce ni s-a potrivit din plin și pe care îl recomandam cu mare drag! Magic!
Andreea Reti
Andreea Reti2 ani în urmă
Din postura de angajat pot spune că mă simt ascultată, că mă pot dezvolta, iar emoțiile mele sunt validate. Astfel, pot oferi copiilor același tratament. Puterea exemplului este importantă și în rândul angajaților, iar acest lucru se simte în prietenia și susținerea dintre noi.
Georgiana Mohanu
Georgiana Mohanu2 ani în urmă
O familie frumoasa, familia MEM ❤ ma bucur ca v-am gasit (ca era sa nu 🤦‍♀️) si ca existati.
E un efort mare in spate usilor, in special pentru ca se doreste binele copilului. Sunt reguli stricte de program dar exista transpatenta si comunicare pentru toate schimbarile. Copiii ies zilnic afara (cu cata bucurie puneam hainele la spalat si cate povesti frumoase am auzit de la padure sau din parc...oho), mancare gustoasa si sanatoasa + activitati care sa le dezvolte independenta copiilor. Pentru noi a fost o placere, cu bune si rele, ca nu este totul roz, copiii se lovesc se accidenteaza, dar s-au cautat mereu solutii si asta a contat cel mai mult. Plus zacusca si sarmale facute de copii si mancate toti la gramada, au creat amintiri frumoase😍
Recomand cu incredere tuturor celor care fac o vizita si li se potriveste atmosfera, altfel nu :)
Locații recomandate