/Mures/Gradinita

Grădiniţa nr. 19

Strada Gheorghe Marinescu 9, Târgu Mureș 540142, România

Grădiniţa nr. 19
Gradinita
4.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
HH4J+H7 Târgu Mureș, România
+40 265 215 972
educatie.inmures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Izsakhár Efraim
Izsakhár Efraim5 ani în urmă
(Tradus de Google) Chioscul Székely, deținut de oraș, a fost construit în 1910. Vizavi de fosta școală a cadetului, universitatea medicală de astăzi, era o clădire cu o fațadă caracteristică, un loc de divertisment popular, o braserie-restaurant, unde oaspeții erau distrați de muzică țigănească și o minunată panoramă a Somostető și a Văii Mureșului. După naționalizare, a funcționat ca o instituție educațională (ca un centru de zi). În prezent, Meseházikó este cunoscută ca grădiniță și grădiniță. Din păcate, în zilele noastre, clădirea își arată doar vechea sinea în masă.

(Original)
A városi tulajdonú Székely Kioszk 1910-ben épült. Az egykori kadétiskolával, a mai orvosi egyetemmel szemben álló jellegzetes homlokzatú épület, kedvelt szórakozóhely, söröző-vendéglő volt, ahol cigányzene szórakoztatta a vendégeket, s teraszáról csodálatos panoráma nyílt a Somostetőre és a Maros völgyére. Az államosítás után, oktatási háttérintézményként működött (napköziként). Napjainkban, Meseházikó Napköziotthon néven ismert óvoda és bölcsőde. Sajnos napjainkban az épületet már csak tömegében mutatja régi önmagát.
BEEginner
BEEginner6 ani în urmă
Implicare 100% din partea personalului , de la femeia de servici , pana la educatoare , in aceasta grădinița , absolut toti , dar absolut toti sunt ca o familie , cu multi copii carora li se insuflă aceleasi valori , bravo si mult succes in continuare
Nik nik
Nik nik6 ani în urmă
Copii și oameni frumoși intre care se simte o buna comunicare
Locații recomandate