/Ilfov/Gradinita

Şcoala & Grădinița Ika

Strada Căpitan Ionescu 2, Roșu 077042, România

Şcoala & Grădinița Ika
Gradinita
3.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2W8+H3 Roșu, România
+40 723 027 226
gradinita-ika.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Calomfirescu
Andreea Calomfirescu2 ani în urmă
Am fost doar pt vizionare si gradinita arata deplorabil; era mizerie pe jos, niste calculatoare pline de praf depozitate pe unde treceau copii, o sala de sport in care exista oglinzi care iti dau impresia ca mai au un pic si cad, cladirea pare veche, peretii sunt murdari, sala de mese iti dadea senzatia de spital.
Andreea Mihalache
Andreea Mihalache4 ani în urmă
Evitați!!! Este un haos total pt copii noștri.Educatoarele sunt mai interesate de internet decât de copii,atât în clase cat si la locul de joacă.
NU RECOMAND NICI UNUI PĂRINTE!!!
Raluca Popa
Raluca Popa5 ani în urmă
Desi raspunsul lor intra in categoriile "discriminare si incalcare a drepturilor copiilor si a persoanelor cu dizabilitati", nu am facut nicio sesizare.

Copilul meu are Tulbutrari de Spectru Autist, este in mare parte recuperat, se comporta adecvat, este ascultator si foarte functional.
Am cerut sa mi-l primeasca SI cu shadow la aceasta gradinita IKA cateva ore. Shadow-ul care este si psiholog si face si terapie ABA cu el, pentru ca acest copil sa duca o viata normal mai tarziu.

Raspunsul de la gradinita IKA, pentru cazul nostru, a fost scurt si clar "nu primim copii cu probleme".

Nu sunt genul sa fac reclamatii decat daca nu am alta solutie.
Copilul meu a fost primit la alta gradinita fara probleme.
L-am mutat de la o gradinita, unde a stat peste 2 ani fara vreo reclamatie, din simplul motiv ca nu mai asigurau transport.

Daca nu le-as fi spus, la cealalta gradinita, ca micutul are probleme, nici nu si-ar fi dat seama (cel putin din primele zile/saptamani). Copilul nu leaga fraze conform unui copil de 5 ani, in rest este in regula, asa cum ziceam si mai sus.

Oricum voi raporta cand voi merge cu copilul la comisia de evaluare de la DGASPC raspunsul gradinitei IKA, de a nu ajuta la integrarea in colectivitate a unor astfel de copii.
Irina Minulescu
Irina Minulescu5 ani în urmă
1. La serbarea copiii faceau ce aveau chef, tipau in microfon, se plimbau aiurea prin sala, nu aveau nicio ordine.
2. Vara sunt efectiv ciuruiti de tzantzari copiii si raspunsul lor e ca sunt de afara si nu au ce sa faca.
3. Salile de clasa sunt f mici, calitatea imaginii video este f proasta. Nu aveam nicio sansa sa vad daca cel mic manca sau nu.
4. Cand au avut inundatie, evident gradinita a fost inchisa si scazut costul transportului pt a comensa o parte din perioada. In schimb dupa acea inundatie, copilul a facut o pneumonie f grava, cu spitalizare si platisem taxa, nu au scazut transportul si practic am platit 1400 lei pt nimic..... prin contract practic platesti tot si in caz de boli grave, se scad doar 11 lei hrana pe maxim 5 zile parca.... deci...
Adriana mihaela
Adriana mihaela5 ani în urmă
I.as da 10 stele dar n.am cum.am avut copilul la after acolo.o recomand cu mult drag
George Spyrou
George Spyrou6 ani în urmă
(Tradus de Google) Zgomotos vara, când copiii se joacă în curte .. Bănuiesc că este popular

(Original)
Noisy in summer when kids play in the yard.. I guess is popular
Stefan G (Stephen)
Stefan G (Stephen)7 ani în urmă
Adriana Ionescu
Adriana Ionescu2 ani în urmă
Recomand aceasta grădiniță, am fetița cea mare de 3 ani aici și din toamna de abia aștept să o aduc și pe cea mica. Cel mai mare plus il reprezintă curtea foarte mare in care copiii își petrec mult timp afara la aer și joaca, opțional engleza zilnic cu profesor de specialitate și mâncare gătită zilnic. Referitor la pereții murdari, și eu acasă îi sterg cel puțin o dată pe săptămână și tot sunt plini de urme de mânuțe...
Locații recomandate