/Ilfov/Gradinita

Grădinița Universul Copiilor

Strada Matei Basarab 40-42, Voluntari 077190, România

Grădinița Universul Copiilor
Gradinita
2.6
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
G49M+2H Voluntari, România
+40 740 025 279
universulcopiilor.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Cami
Oana Cami2 ani în urmă
Acestei gradinite ar trebui sa i se ridice autorizatia de functionare!!!! Copilul meu, la cresa, fiind, era lovit peste cap cand facea treaba mare in pampers, il luam acasa murdar, in cazul in care incercam sa- l corectez cu ceva anume, se intorcea cu fata la perete plangand. Din acest motiv s-a intarziat cu momentul de renuntare la pampers, efectiv capatase fobie de mers la baie, sa nu fie lovit. In plus, o lipsa totala de comunicare, nu stii ce face copilul, daca a mancat/ dormit/ participat la activitati....nimic! Personalul nici macar nu zambeste. Nu recomand sub nicio forma aceasta gradinita, culmea si privata! Ma refer strict la locatia din Pipera.
Daiana Popovici
Daiana Popovici4 ani în urmă
Mi-ati sters recenzia dar revin. Sunteti cea mai proastă grădiniță ever! Va doare in cot de triajul medical, trimiteți aiurea copiii acasă, aveti cea mai proastă asistenta medicală văzută vreodată, bruscati copiii, le dati sa bea apa de la robinet, puneti părinții sa aduca apa de acasă, miss Cori țipa mereu la copii, mințiți părinții ca mănâncă copiii bine si aveti un meniu făcut cu fundul, plin de zahăr. Iar in momentul in care va aduc părinții la urechi aceste probleme, sau daca intreaba pe grupuri, le exmatriculati copiii fără pic de jena.
Vlad cetina
Vlad cetina4 ani în urmă
Este inacceptabil ce fac oamenii ăștia pe perioada verii - aflu că din lipsa de personal îmi obligă fetita de 5 ani sa doarmă/stea obligatoriu în pat. Fără să mă anunțe asupra acestui aspect in prealabil. Urmează plângeri către instituțiile abilitate.
Mika Calugher
Mika Calugher4 ani în urmă
Copilul meu merge la aceasta gradinita de 2 ani, sunt fte multumita de educatoare (miss Alina) si de administratie!
Calin George
Calin George6 ani în urmă
Locații recomandate