/Iasi/Gradinita

Gradinita Kiki

DJ280E 367, Rediu, România

Gradinita Kiki
Gradinita
3.9
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
5GVC+J6 Rediu, România
+40 740 076 890
clubkiki.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra ababei
Alexandra ababei2 ani în urmă
Nu pun la îndoială calitatea formei de învățământ practicata în acest centru privat ci de lipsa respectului și a bunului simt. Locuitorii zonelor în care duceți și luați copiii, de acasă, nu avem de ce sa suportam praful și viteza șoferului care confunda strada cu pista de formula 1. Nu este nici vina noastră nici a copiilor noștri ca avem străzi neasfaltate! Copiii noștri nu au dreptul la sănătate și aer curat?
Oare părinții copiilor ce sunt transportați de nenea vitezoman și tanti care sta în dreapta și crapă semințe, știu cum sunt transportați copiii lor?
Mădălina Arvinte
Mădălina Arvinte4 ani în urmă
Jeanina Mihordea
Jeanina Mihordea4 ani în urmă
Catalina Popa
Catalina Popa5 ani în urmă
Bocai florin
Bocai florin7 ani în urmă
Leonard Buburuz
Leonard Buburuz2 ani în urmă
Review-uri bune, cladirea foarte frumoasa si din ce am apucat sa vedem, spatiu indeajuns pentru joaca. Din pacate nu ne-am dorit sa vedem mai mult dupa ce doamna care ne-a intampinat a inceput sa ne critice si rusineze copilul datorita faptului ca avea suzeta. Copilul a inceput sa planga, iar doamna de acolo nici macar nu a avut bunul simt sa isi ceara scuze, in schimb a incercat sa “inbuneze” copilul cu “ceva dulce”..buna lectie inca de la intrare! O experienta absolut dezgustatoare! Imi pare rau pentru copilasii care au de a face cu asemenea oameni.
Raluca Baltag
Raluca Baltag2 ani în urmă
Locații recomandate