/Iasi/Gradinita

Grădinița Prințesa Anastasia

Tehnopolis, Șos. Nicolina, Iași, România

Grădinița Prințesa Anastasia
Gradinita
4.5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HF8+PR Iași, România
+40 740 690 421
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vali Gherman
Vali Gherman2 ani în urmă
Raluca M
Raluca M4 ani în urmă
Octavian Ambrosa
Octavian Ambrosa4 ani în urmă
Bianca Dragut
Bianca Dragut2 ani în urmă
Experienta pe care am trait-o ca parinte care a ales aceasta gradinita pentru copilul sau este una extrem de neplacuta. Este de la sine inteles ca NU recomand aceasta gradinita, iar singurul motivul pentru care am decis sa fac publica aceasta experienta este faptul ca doresc sa ofer un sfat tuturor celor care sunt in cautarea unei gradinite pentru al lor Mi-am inscris copilul la aceasta gradinita sperand ca intrarea in colectivitate il va ajuta sa se dezvolte armonios, el fiind cel mai mic din grupa, insa, dupa o perioada de timp in care totul parea sa fie bine, mi am dat seama ca reactiile lui vis-a-vis de mersul acolo s-au schimbat brusc. Copilul meu a imbratisat intr-un mod neasteptat ideea de a merge la gradinita inca de la bun inceput. Am incercat sa inteleg ce se intampla din moment ce copilul incepuse sa aiba niste crize de plans asa cum niciodata nu mai avusese pana atunci si refuza vehement sa mai mearga acolo. Lipsa de empatie si imposibilitatea gestionarii unor situatii cvasiconflictuale (unele nejustificat de exagerate) din partea educatoarei m-au convins ca nu e locul potrivit pentru un copil (Incepand de la cele mai mici lucruri, spre exemplu faptul ca nu avea voie sa intre cu jucaria preferata - un pluș). Adevarul e ca nici eu nu am inteles de ce copilul nu putea intra cu un ursuleț de pluș :).
Ajunsesem sa stau 1 ore si chiar mai mult in fata gradinitei aproape in fiecare zi incercand sa-i explic copilului ca il asteapta copiii sa se joace impreuna pana sa reusesc sa-l conving sa ramana cu educatoarea. Ce a condus insa la decizia mea de a-l retrage de la aceasta gradinita privata? Lipsa de bun simt, de empatie si de profesionalism a educatoarei, in principal, si a intregii conduceri, in secundar. Aceasta doamna si-a permis sa ma numeasca “mama iresponsabila” si sa ma “barfeasca” pe grupul de whatsapp cu celelalte mamici. Motivul? Faptul ca am decis sa-mi duc copilul cu rosu in gat la gradinita dupa CONSULTAREA MEDICULUI DE FAMILIE cu privire la acest aspect, medic care m-a asigurat ca al meu copil este bine si ca nu exista niciun motiv de ingrijorare, existand acte doveditoare in acest sens pe care le-am si prezentat in ziua cu pricina. Cu ce am gresit, oare, pentru a-si permite educatoarea sa tipe la mine si sa ma numeasca o mama iresponsabila? Valul de reactii pe grupul de whatsapp din partea celorlalte mamici, unele pro, altele contra, mi au dovedit inca o data in ce tara traim si cata rautate poate exista. Mesajele de genul “daca x copil mai vine la aceasta gradinita, imi retrag copilul de la gradinita” sunt de o exagerare nejustificata, incercand sa explic ca copilul a fost adus in ziua cu pricina neprezentand alte simptome cu exceptia celui mai sus mentionat. Copilul a avut rosu in gat. Acest review negativ nu e cu privire la acei parinti care poate ca nu au inteles ca nu exista motiv de ingrijorare, ci cu privire la modalitatea de gestionare a unor asemenea discutii de catre cei in masura sa faca asta. Educatoarea, in loc sa aplaneze conflictul, cunoscand ca am prezentat avizul primit de la medicul de familie, a ales sa-l amplifice, arogandu-si dreptul de a ma critica in mod public si de a ma numi “mama iresponsabila” de fata cu directoarea.
La finalul acestui circ creat de aceasta doamna educatoare care, in loc sa-mi refuze copilul in acea zi daca asa considera ea de cuviinta a preferat sa starneasca un conflict nejustificat, nu-mi pare rau decat de copilul meu (si al tuturor celor care au trecut sau ar putea trece prin asta). Copilul nu are absolut nicio vina, dar cu toate astea se vede nevoit sa continue in alta parte. Voi avea grija ca de data aceasta sa nu mai ajunga intr-un loc in care primeaza barfa si nicidecum interesul superior al copilului, educatia si bunul simt. Multa rabdare doresc tuturor celor care sunt in cautarea unei gradinite private si sper sa faceti alegerea corecta si sa nu treceti prin ce am trecut eu.
Gavril Constantin
Gavril Constantin2 ani în urmă
Mihaella Ella
Mihaella Ella2 ani în urmă
Iuliana Pomîrleanu
Iuliana Pomîrleanu2 ani în urmă
Leonte Nicoleta
Leonte Nicoleta2 ani în urmă
Locații recomandate