/Galati/Gradinita

Direcția de Sănătate Publică Galați

Strada Brăilei 177, Galați 800402, România

Direcția de Sănătate Publică Galați
Gradinita
1.3
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29C+M4 Galați, România
+40 236 463 704
dsp-galati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iliescu Mihaela
Iliescu Mihaela2 ani în urmă
DACA ASI PUTEA ASI DA 0 PENTRU CA ATAT MERITA MANDRELE DE ACOLO...VAZAND COMPORTAMENTUL INDECENT A DOAMNELOR FAȚĂ DE PUBLIC SI CARE LASA DE DORIT SI LENEA CARE O AU PENTRU A DA CEL PUȚIN O INFORMAȚIE...🤬😡😡
Ramona Cirnicianu
Ramona Cirnicianu2 ani în urmă
In goana nebuna dupa bani se fac niste abuzuri extraordinare si in acelasi timp ordinare. Va inteleg ca va este foame, dar nici chiar asa. Incompetenți, nu stiu legi, vorbesc in necunostinta de cauza. Isi dau cu presupusul si vorbe precum ca "asa este in romania". Unde a-ți gasit adunătură asta de incompetenți? Si daca tot ia-ti gasit, imprastiatii domnilor peste tot, nu-i puneți pe toti in aceeasi instituție ca sunt periculoși in haită.
Păi domnilor incompetenți platiti din banii publici, eu inainte sa plec din anglia m-am informat de pe site-ul mae.ro in care specifică clar ca daca ai test care confirmă că ai trecut prin boala, imunizare naturală, esti scutit de carantină. Vin la voi, incompetentilor, va arat hârtiile, si voi in continuare o țineți pe a voastra. Va sun sa imi confirmați conform care-i legi, ma țineți in carantina, si imi închideți telefonul in nas. Niste incompetenți si agramati.
Marian c
Marian c2 ani în urmă
Cum este posibil ca sa emiteti amenda cu motivul declarat in procesul verbal 'persoana a intrat pe teritoriul Romaniei fara a completa formularul digital de intrare pe teritoriul Romaniei' , cand tocmai in aeroport, la controlul vamal si cel al DSP, i s-a comunicat calatorului ca locatia respectiva, adica incinta aeroportului, nu are logistica necesara verificarii formularului digital, prin urmare trebuie completat formular de hartie, lucru infaptuit de calator, si acest formular in urma verificarii a fost retinut chiar de DSP?

Voi sunteti normali la cap? Adica are omul formular, voi faceti verificarea formularului, nu concideti sa-l returnati calatorului, si apoi emiteti amenda ca nu are formular completat??
De ce nu s-a returnat formularul si sa-i fie comunicat calatorului ca trebuie introdus si online in urma verificarii fizice, tocmai ca DSP nu are capacitatea sa-l verifice pe cel online la locatia din incinta aeroportului?
De ce nu s-au introdus in sistemul digital datele de pe formular daca a ramas la DSP?
Raspunsul este simplu, incompetenta si indolenta personalului DSP.
Timp, hartie si personal platit din bani publici aveti sa scrieti si sa trimiteti amenzi, dar sa verificati cu seriozitatea impusa tocmai de serviciul din care faceti parte nu aveti, nu? E mai profitabil sa emiteti amenzi pe incompetenta si dezinteresul vostru. Sa le platiti voi atunci.

Chiar suntem bataia voastra de joc, incompetentilor?
Marian Giurgea
Marian Giurgea2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefon. Smecherii si-au luat vacanta
Mario Marian
Mario Marian2 ani în urmă
Încasează salariul pe degeaba , niste scârbe de femei ...
Pavel Emanoil
Pavel Emanoil2 ani în urmă
Aruncati-va in Dunare..gunoane inutile ce sunteti
Ana&Cosmin Nastase
Ana&Cosmin Nastase2 ani în urmă
Doresc sa stiu si eu ce se intampla atunci cand ambii soti sunt pozitivi si nu au pe absolut nimeni sa vina sa le scoata 5 min cainele de talie mare afara pentru nevoile fiziologice?
Din cate am inteles este absolut interzis sa iesi din casa chiar daca situatia o cere. Cum se poate sa.mi tin animalul in casa? Sa.si faca nevoile unde? Bai voi nu sunteti sanatosi? Mi.as pune 3 masti, ochelari, manusi, ca sa nu imbolnavesc pe nimeni, si tot mi.as scoate catelul 5 min afara in spatele blocului unde nu este nimeni. Daca nu am cui sa il las sau pe cine sa chem trebuie sa.l omor sau cum?
Riscam dosar penal? Foarte bine, atunci ne vom lungi prin tribunale pana se va solutiona problema.
Cristina B
Cristina B2 ani în urmă
Bunicul meu este internat în spital cu covid de 3 saptamani. Am fost anunțați de la spital că pe 4 ianuarie îl vor externa dar el în urma testelor tot pozitiv este. Cum este posibil ca un infectat sa fie dat acasă la familie. Daca ne infectam și noi? Cum este făcut acest regulament?
Locații recomandate