/Constanta/Gradinita

Gradinita Kity Bity

Bulevardul I. C. Brătianu nr. 146, Constanța 900224, România

Gradinita Kity Bity
Gradinita
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JC3+69 Constanța, România
+40 733 375 728
kitybity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jenny S
Jenny S4 ani în urmă
Bună ziua. Aş dori să ştiu dacă în grădinița dv se foloseşte sau nu sistemul pedeapsă recompensă. Dacă nu, este stipulat clar undeva? Dacă da, ați fi dispuşi să asigurați educatoarelor cursuri care să le permită să abordeze metode educaționale care să nu implice sistemul pedeapsă recompensă, cum ar fi ComunicareaNonViolentă(C.N.V.), A.M.I. etc.?
Mulțumesc!
Pîrvu Cosmina
Pîrvu Cosmina2 ani în urmă
Un loc minunat, cu personal foarte bine pregatit, mâncare delicioasă și condiții excelente! După 2 săptămâni de la inceperea anului școlar, baiețelul nostru cerea singur la grădiniță chiar și în weekend. Doamna educatoarea a reușit să îi integreze pe toți intr-un timp foarte scurt , iar copiii au dezvoltat o legătură foarte strânsă cu dumneai. Nici munca doamnei îngrijitoare nu este mai prejos, având grijă neîncetat de cei mici. Tot respectul pentru dumnealor, dar și pentru restul personalului care este foarte dedicat. vă mulțumim!
Andreea petre
Andreea petre2 ani în urmă
O grădiniță foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Aici am gasit exact ceea ce mi-am dorit de la o grădiniță pentru copii mei.
Gradinita are săli de clasă foarte spatioasa, bucătărie proprie, loc de joaca in aer liber, sala de sport, camere de supraveghere, asistenta medicală.
Personal calificat, blând, implicat!
Recomand cu drag si incredere! Multumim pentru susținere, implicare si devotament!
Claudia Gheorghe
Claudia Gheorghe2 ani în urmă
Recomand aceasta gradinita. Ofera copilului educatia de care are nevoie la cele mai inalte standarde pentru a se dezvolta. Copiii sunt asistati pas cu pas de personal inalt calificat. Curatenie, totul e impecabil si mancarea gustoasa bio. Atmosfera calda, prietenoasa.
Mihaela Calin
Mihaela Calin2 ani în urmă
O grădiniță de exceptie!
Fetita mea merge cu mare drag, a început al 3-lea an de gradinita.
Cea mai bună gradinita din oraș!
Cel mai bun personal, cele mai generoase spatii, cea mai bună mâncare, cel mai frumos loc de joaca, un mediu excelent pentru sufletul fetiței mele.
Recomand tuturor părinților!
Transparenta maxima!
Cristina Ghinea
Cristina Ghinea2 ani în urmă
Metoda de predare lasa de dorit, nu au camere de luat vederi peste tot, mai exact în zona cea mai importanta, dacă ii propui Doamnei iti da un răspuns sec, asa ceva nu se poate...Destul de scump pentru ce oferă. Copilul meu a fost "terorizat" si am ajuns pana la a-mi retrage copilul de la ei, asta după ce înainte cu o luna, o fetita a fost tratata nu tocmai corespunzator iar părinții fetei au decis sa o retragă, deja fusese prea mult.Nu as recomanda la nimeni. Multumesc!
Emilia Oproaia
Emilia Oproaia2 ani în urmă
Personal didactic, auxiliar si managerial de calitate. Curatenie, mancare foarte buna. Apreciez calmul si rabdarea doamnelor educatoare, un mediu adecvat, o atmosferă familială, care au făcut adaptarea uşoară.O echipa minunata.Recomand.
Ozana Clau
Ozana Clau2 ani în urmă
Multumim intregului colectiv de cadre didactice pentru colaborarea, disponibilitatea, grija fata de copii, intelegerea manifestate pe parcursul acestor ani si recomandam cu caldura Gradinita kity Bity!
Locații recomandate