/Cluj/Gradinita

Hotel Ham Ham

DJ109V, Cluj-Napoca 400000, România

Hotel Ham Ham
Gradinita
4.7
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RJV6+HC Cluj-Napoca, România
+40 799 987 493
hotelhamham.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 11–17
Duminică: 11–17
Scrie o recenzie
Mekky Daniel-Hamada
Mekky Daniel-Hamada2 ani în urmă
Locul în care Karma se simte bine și cred că îi face tare mare plăcere când este găzduită 👍🏿
Jon Roman
Jon Roman2 ani în urmă
Am dus animalul de companie la ora 14:00 duminica și am scos câinele la ora 19:50 luni seara am plătit o taxa de 25 de lei pentru ca am dus câinele dupa ora 1 și încă o taxa de 50 de lei pentru ca l-am scos dupa ora 7 deci am plătit 125 de lei pentru o cușca afara de la ora 2 la ora 7:50 a doua zi . Aveți mare grija când duceți câinele ca s-ar mai putea sa mai plătiți niște taxe
Catalin Mocanu
Catalin Mocanu2 ani în urmă
Cainele meu a plecat fericit de la gradinita si sanatos.asta e aproape tot ce contează pentru mine.revenim cu mare drag pe viitor.
Paula Ciaca
Paula Ciaca2 ani în urmă
Desi am lasat catelul la ei acum mult timp, m-am hotarat totusi sa las acum un review, am mai incercat in trecut sa las pe facebook, dar nu au activata aceasta optiune. Incep prin a spune ca am platit o camera individuala, ca mai apoi sa vad pe aplicatie cu ajutorul camerei de filmat ca mai era inca un catel in camera cu al meu. Nu am fost intrebata daca sunt de acord si cand am vazut ca deja trece o zi i-am sunat eu si mi-au spus ca au luat caini in plus si nu mai au locuri asa ca l-au pus impreuna cu al meu, eu spunandu-le ca este in regula, dar doar in cazul in care se inteleg. Cand am venit dupa caine m-au pus sa platesc pretul intreg, desi ei aveau in lista de preturi optiunea aceasta cu 2 catei in camera si era la un pret mult mai mic. In fine, nu aceasta a fost problema mea principala ci faptul ca am luat catelul traumatizat de acolo, plin de zgarieturi si sange la ambele labute, deoarece zgaria usa non-stop, de fiecare data cand ma uitam la el statea la usa si o zgaria, era scos destul de rar afara, poate si din cauza ca avea acces afara si direct din camera. Pe langa aceastea mai avea leziuni sangerande si la nivelul gingiei si o reactie alergica groaznica, am umblat in jur de 2 luni la diferiti veterinari pentru a rezolva aceste probleme. La final camera era murdara si cainele avea un miros ingrozitor dupa doar 4 zile.
Raul Alin Ilea
Raul Alin Ilea2 ani în urmă
nu am sa mai aduc catelul la acest hotel deoarece am vrut sa-l duc pentru o noapte , iar cand au auzit ca este vorba doar de o noapte mi-au zis ca nu au camere disponibile si daca vreau sa-l cazeze impreuna cu un alt catel si sa platesc pret intreg .Bineinteles ca am refuzat si ma gandesc ca proprietarul catelului cu care urma sa stea in camera nu l-a intrebat nimeni daca este de acord sau nu , dat fiind faptul ca acest lucru mi l-au oferit pe loc la telefon .Stau si ma intreb cand a mai fost cazat catelul meu la acest hotel canin daca a stat singur sau cu alt catei .Este o bataie de joc.Postez aceasta recenzie sa stie si alti viitori clienti ceea ce se intampla in acest hotel canin.
Cutestars97
Cutestars972 ani în urmă
Eu, personal, sunt foarte multumita de experienta mea de la hotel ham ham. Catelul meu merge cu drag si a invatat o multitudine de lucruri. Personalul este extrem de dragut si activitatile sunt axate si pe oameni. Am invatat o gramada de lucruri interesante despre catel.
Am terminat nivelul 1 de dresaj (gradinita + dresaj) si vom merge si la nivelul 2.
Recomand ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mihai-Gabriel Roba
Mihai-Gabriel Roba2 ani în urmă
Foarte multumiti atat de cazare cat si de dresaj. Oricand avem nevoie sa o lasam pe Hera, e prima alegere.
Cat despre dresaj, a invata multe si Hera dar am invatat noi si mai multe si chiar cred ca ne-a ajutat mult pe noi sa intelegem cum ar trebui sa ne comportam cu ea.
Levente Mezei
Levente Mezei2 ani în urmă
Loc super, personal amabil, animalele sunt tratate bine se acorda atentie fiecarui animal in parte.
Recomand tuturor,eu am sa mai apelez la serviciile lor de cate ori am nevoie.
Locații recomandate