/Caras severin/Gradinita

JOESki Paltinis Cursuri Ski

Păltiniș 550001, România

JOESki Paltinis Cursuri Ski
Gradinita
3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
MWGM+8R Păltiniș, România
joeskipaltinis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Teodora Bogza
Teodora Bogza3 ani în urmă
Nu recomand. O experiență total neplacută.
Am ales școala de ski Joe la o simplă cautare pe google pentru o sesiune de ski incepatori, prima lecție. Am fost prezentați lui Joe senior care, pe parcursul orei, a avut o atitudine total inadecvată. Nu a explicat elementele de bază pentru sport, a urlat efectiv tot timpul fără să ofere explicații sau un feedback constructiv și mi-a adresat cuvinte total inadecvate. Nu a respectat măsurile pt Covid, nu și-a purtat masca corespunzător. La un moment dat a urinat după un tun de zapada din apropierea pârtiei. Când am cerut bonul fiscal pentru serviciile plătite a început sa urle din nou la mine și ne adreseze tot felul de cuvinte neadecvate. Ulterior am aflat ca Joe Senior este cunoscut la nivel de Sibiu pentru atitudinea nepotrivită. Am solicitat banii inapoi, mi s-a răspus că nu e posibil, însa se poate acorda o lectie gratuită cu alt instructor si ni se va oferi bonul fiscal. Nu au mai răspuns la telefon. Atitudine total neprofi, doresc doar sa obtina profit fără plata taxelor și nu le pasa de clienti.
Mr. Robert
Mr. Robert2 ani în urmă
Cel mai serios si eficient instructor de ski & snowboard din Palinis, Sibiu.
Copii nostri au invatat cu Joe Si echipa lui in 2 zile cat invata alti copii intr-o saptamana cu alti instructori care trag de timp !

Multumim Joe si echipei lui !!! 🎄✌️😀
Ioana Rus
Ioana Rus2 ani în urmă
Neprofesionisi. Sunt doar dupa bani. Evitati mai ales Joe senior. Gasiti multi alti instuctori mult mai buni si rabdatori.
Logistic Brokers
Logistic Brokers2 ani în urmă
Eficient si profesional ! Cei mai buni instructori de ski din Paltinis ! Joe si echipa lui ! 👍
Octavian Chis
Octavian Chis2 ani în urmă
Catalin Topai
Catalin Topai2 ani în urmă
Locații recomandate